Jump to content

bauer

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bauer

  1. Tro kanskje jeg skal gå for Baikalen da, funker fint for første hagle det vil jeg tro. Har jo hørt masse bra om Baikal her på forumet også og den holder forhåpentligvis ut jakt sesongen så kan jeg heller se på en ny en til neste år om det trengs;) + at da har jeg råd til å kjøpe en del ekstra skudd og få mer trening med hagla, noe som jeg ser på som viktigere enn å kjøpe enn litt dyrere hagle.
  2. Jeg skjønner, takk for rådet! : ) Er det noen andre pumpehagler enn remingtonen som kan være ett bra kjøp?
  3. Virker som om det er veldig smak og behag om en skal velge pumpe hagle eller O/U. Tror kanskje jeg må få prøvd begge deler en dag, så jeg får litt mer følelsen av forskjell og hva jeg liker best. Veit ihvertfall at det står mellom: Baikal, Remington og Silma (Kanskje) Er det noen andre steder på nettet hvor jeg kan sjekke ut våpen, med pris? Evnt. noen andre forslag til våpen i den prisklassen?
  4. Planen er å jakte stor-fugl, men kan hende jeg kommer til å jakte annet også. Vurderer sterkt den remingtonen, vekt er ikke noe stort problem tror jeg, er uansett bare bra med litt ekstra trening Hvis jeg skal se på brukte hagler, hva burde jeg undersøke? eller er det såpass avansert at jeg burde ta med våpenet til inspeksjon hos en våpensmed?
  5. Har tenkt å gå til kjøp av min første hagle og trenger litt hjelp ettersom jeg ikke har noen erfaring med hagle kjøp fra før av. Disse har jeg sett på: ( budsjett 4000) http://www.xxl.no/jakt-vaapen/vaapen/ha ... 76-9005763 http://www.xxl.no/jakt-vaapen/vaapen/ha ... cm-1059549 http://www.xxl.no/jakt-vaapen/vaapen/ha ... 76-1060679 http://www.xxl.no/jakt-vaapen/vaapen/ha ... cm-1045856 Burde jeg gå for noen av disse? veit ikke akkuratt hva jeg skal se etter på brukte hagler så kan være tryggest å kjøpe nytt eller?
×
×
  • Create New...