Jump to content

Fysioterapeuten

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fysioterapeuten

  1. Ønsker å kjøpe i Norge, gjerne med 2 løp å kikkert.
  2. Ønsker å kjøpe en Blaser K95. Tips til hvor jeg kan får kjøpt brukt
  3. Vet noen om det finnes eller om det er vanskeliog å få tak i løpsett til følgende 2 børser. 1. G. Merkel 201e kal 12 1985 mod. 2. G.Merkel 200e kal16 1956 mod.
  4. merkel 313 e. Noen som har kjennskap å kan fortelle meg litt om denne modellen til Merkel. Kal 6,5-57R-12. Vurderer å anskaffe meg et slikt våpen
  5. www.amazon.de/Drilling.../dp/3613024209 Hier kanst du bestellen! Viel gluck!
  6. Jeg tror jeg bestiller den tyske. Mine tysk egenskaper er bra, da jeg har bodd i Berlin noen år. Ser at man kan får kjøpt den på nett. Finnes ikke i Norge
  7. Ønsker å lese og lære mer om de tyske drilling produsentene. Noen som har tips på god litteratur,gjerne tysk.Mulig at d også finnes norsk litteratur?
  8. Hei Raudnakke. Har en kompis som vil ha olje og herder. Kan du sende meg en Pm med kn.nummer?
  9. Hei! Kessler Sul 16-9,3-72R. 2,8 kg. Har du en formening om dette er kvalitets våpen? Hva med kaliberet(rekyl?). Hvor lette er det å få tak i ammo.
  10. Kjøp av drilling på egun.de Hei er det noen som kan forklare hvordan man handler ett utvalgt våpen på egun.de. Er det billigere å kjøpe seg en utvalgt drilling her enn i Norge? Hva med avgifter, våpensøknad osv. Må man først ha en godkjent våpensøknad på det aktuelle våpenet før man handler. hadde vært takknemmelig om noen kunne skrive noen ord om dette. Hva slags drilling bør man se etter? Kombinasjonsjakt rådyr/hjort.
  11. Men man kan bruke kun oljen av og til for å holde stokken pen. Stokken er pusset opp his Vågsland.! Ble meget bra!
  12. den er grei! Hvordan får man best resultat på min drilling. Oljing og herding. Kan du forklare kort fremgangsmåten?
  13. Hei! Det var en voldsom flott drilling.. Kostet nok en del kan jeg tenke meg. Hva slags våpen olje er det du selger. Hva er spesiellt med akkurat den? Noen tips til oljing vedlikehold av stokk?
  14. Heisann! lenge siden jeg har vært innom. Min Sauer 300 lux har vært hos Vågsland i Drangedal. Ny kikkert Schmidt/bender 1,25-4 i ny hakemontasje. Blånering av det som kan blåneres,Nye forfriskede nettskjæringer, nedpussing av stokk, fjernet hakk og sår... Våpenet har blitt helt fantastisk. Idag var det med meg på årets første jakt på rådyr. Det ble skutt ett kje, men ikke for min børse. Et annet spm. Merkel 96 lux kal 5,6-55R kaliber 20 på hagla. Noen som har formening om denne drillingen? Så ett annet spm. Hvis man kunne velge blandt alle drillinger som finnes: Hva hadde vært førstevalg når det gjelder produsent, kaliber, årstall, kikkert? ha en flott jaktsesong alle som ser dette
  15. Hvor gammel er din drilling.? hakemontasje? Kikkert? Jeg valgte kaliber 6,5*55 pga rådyr og hjort. Men kaliberet du har kjøpt er jo veldig bra på rådyr! Mått du gi mye for drillingen?
  16. Hvor kan en slik kikkert skaffes.? Er det spesiellt at røret har en diameter på 25/26 mm samt fremste klemme er 40 mm. Har avstanden fra hver hake noe å si ifh til lengden på kikkert? Kanskje noen som har en slik kikkert liggende.
  17. Hei nå har jeg målt ringene for hakemontasje. Fremre ringen har et innvendig mål på 40 mm bakre ringen ett innvendig mål på 25 mm. Noen som kjenner til denne montasjen, samt hva slags kikkert som passer her?
  18. Nå har jeg lært meg å imortere bilder. Så sender et bilde av meg og første bukken i år. Skal ta et mål av de ringene.
  19. Pusset ned stokken med 000 stålull. Oljet opp skjeftet og stokk en del ganger. Men ser at skjeftet er litt lysere enn selve stokken som er i valnøtt. Noen som har et bra tips for å få forskeftet litt mørkere?
  20. Har ikke fått testet den ennå. Vet ikke hvor mye den klatrer. Hvordan legger mann bilder her?
  21. Takk for svar. Det er hakemontasje. Kikkerten har skinnemontasje. Børsa er forøvrig kjøpt. Det fulgte ett ekstra sett med ringer som passer originalt med hakemontasjen. Ringen bak har mindre åpning enn den som står foran på børsa. Noen som vet hva slags kikkert som har stått med disse ringene? Det er skarpe bommer, blanke løp, blåneringen er bra. Børsa veier med kikkert akkurat 4 kg. Tung børse. Det er bevertail forskjefte, noe som gjør den stabil å holde. Vekten har for meg ikke så mye å si, poster for det meste. Skøyt forøvrig en fin bukk 12 August. 5 tagger, 15 kg slaktevekt. Lokket din inn til 20 meter med Buttolo. Nå venter jeg bare på Fuglejakt 10 Sept. Turen går til Felle I Nissedal.. Bra med skogsfugl.
×
×
  • Create New...