Jump to content

Krtoffer

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Krtoffer

  1. Ja, jeg mente sperre* selvfølgelig. beklager! men som tailgunner sier: så er det ulovlig med mer enn 1 skudd, så jeg lurer bare på hva straffa blir om du blir tatt uten sperra i.
  2. Hei, er det noen som vet noe om hva straffen er for å ikke ha magasinlåsen i under jakt å bli tatt? har hørt litt forskjellig så lurer på om det er noen her som har erfaring med akkurat dette? takk på forhånd for svar.
  3. Hei, planen er å gå på gaupejakt i helga å har veldig lyst å ha med hagla, men har bare bismuth nr4 og tungstenmatrix nr 5, kan jeg bruke noen av disse i kombinasjon med den trangeste trangboringen eller er dette rett og slett idiotisk av meg å i det heletatt spørr om? Takk for svar på forhånd
  4. Krtoffer

    gaupe hagl

    Hei jeg lurer på om det er lovlig å bruke bismuth nr4 eller tungsten matrix nr 5 på gaupe? eller blir dette avrådet sterkt?
  5. Hei, jeg er en forholdsvis ny jeger. Jeg har også kjøpt meg hagle, Franchi Fast Black Pro som har 5 utskiftbare choker og så lurer jeg på om det går å skyte slugs med noen av disse haglene? har prøvd å søkt litt rundt men det eneste som kommer opp når jeg søker på haglen er netbutikken hvor jeg kjøpte den, takk på forhånd for svar.
×
×
  • Create New...