Jump to content

Fr3ddy

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Fr3ddy's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. da var de nye delene kommet, har satt inn ny KIDD fjær som er 10% svakere, byttet ut original stoppebolt med en i gummi og fikset litt på avtrekkeren for gøy. var ute og skyt litt i går og merket den gikk betydelig mye bedre, hadde kun 1 kule som jammet av 40 skutte. utdrageren tar litt i på den ene siden av løpet, bør jeg sentrere løpet på nytt? selv har jeg aldri tatt løpet av men muligens de gjorde det da det ble montert på demper?
  2. Ole.elg fortell oss hvordan de er da? fungerer de knirkefritt!
  3. Har lest mye rundt omkring nå, Kidd sender ikke til Norge, sendte de en e-post og spurte om de kan henvise meg til noen som har alle delene på lager og som sender til Norge. dette er det jeg ønsker å kjøpe: Kidd guide rod & spring kit og blot buffer. Skal holde dere oppdatert på svar fra Kidd. Fins det flere tiltak jeg kan gjøre for å reddusere jamming problemet mitt? skal komme meg innom en våpen butikken og kjøpe de typene amo som dere har anbefalt og se hvordan de går.
  4. Takk for tipset, kan du sende meg link til en side som selger akkurat den fjæra du kjøpte? og vet du om en godt "how to do it" film på youtub?
  5. Har store problemer med at våpenet Jammer MYE, det vil si ca vært 8-10 skudd. tommhylsa kommer ikke ut eller kun delvis ut før bolten igjen kommer fram og krasjer i den .har prøvd utallige forskjellige typer ammunisjon uten hel. har også kjøpt nytt original magasin for å se om det forbedret situasjonen noe, og ja jeg har pusset våpenet godt mange ganger. Har ingen presisjons problemer eller lignende som jeg vet andre med demper kan oppleve. Hvilken ammunisjon bruker dere i din dempa ruger og har dere noen andre tips til meg? Står helt fast nå...... Takk
  6. Har en ruger 10/22 og har lyst til å dreie den opp og få på en lyddemper på, muligens også korte ned løpet litt. Hva blir i så fall fordelene og ulempene? Og hvor stille kommer den ca til å bli med en lyddemper som ikke koster skorta?
  7. Fr3ddy

    Åtejakt

    Er det lov å bedrive åtejakt på måke?
  8. Da har jeg sendt en forespørsel til Mattilsynet, så får vi vente og se hva svaret blir.
  9. Jeg holder til på Sørlandet. Noen som har noen flere konkrete tips til meg?
  10. Jeg jobber som slakter og har tilgang på tonnevis av slakteavfall. Vi har jevnt og trut litt folk innom jobben som gjerne vil kjøpe reveåte, men dette er noe de ikke vil selge grunnet mye stress for lite penger. Jeg får selvsagt ta så mye reveåte jeg bare vil, så min tanke var å fryse slakteavfall/reveåte i 20 kg blokker for videre salg. Markedsførings planen min er å sette inn annonse i 2-3 lokal aviser og noen plakater på diverse skytebaner. og utlevering skal kun skje 1 gang i uken, f. eks: hver fredag kl 4. Dette er en smule riski da jeg må leie fryseplass, for jeg har ingen plass til 6-8 paller og jeg må betale noen tusen lapper i annonsering. Tenkte og selge en frossen 20 kg blokk for 150 kr Tror dere det er liv laget for en slik ide? Og hva med prisen, for høy/lav? Kom gjerne med tanker og ideer. Takk
  11. Hei Har nylig kjøpt meg Remington 597 og er helt overgira etter å skyte med den vær eneste dag, men problemet mitt er at jeg bor veldig langt fra en skytebane : / Så det jeg lurere på er om jeg har lov til å ligge ute i hagen å skyte? Har salong-kulefanget og jeg har fjell bak huset, men det eneste problemet er at jeg bor i et byggefelt. Har jeg lov til å skyte i min egen hage?
×
×
  • Create New...