Jump to content

schnellfahrer08

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by schnellfahrer08

  1. Så på den til 11500 men den hadde vært "oppusset" et par ganger og skiftet bl.a både løp og tønne og merkingen på ramma var også usynlig. Skal et våpen ha noe særlig verdi må det være strøkent (pent og god stand iallfall) og nummerlikt. Så på noen førkrigs gen.1 på nettet (USA) og der var prisene astronomiske for strøkne eksemplarer.
  2. Nydelig gevær! Så slike rifler averterte i Drammen for en stund siden for kr.12000. Vet ikke om karabinene er mere verdt. Blir det ikke produsert fabrikkammo beregnet på disse mon tro. Mindre søl enn med svartkrutt. Kos deg med rifla. Skulle gjerne hatt ei sjøl.
  3. Gen5. er vel de helt nye som blir laget nå. Blir vel ikke det samme og er vel ikke ansett for ha noen samlerverdi (enda) i og med at den opprinnelige Coltfabrikken gikk inn.. Sikkert helt Ok våpen de også, men kan de være sammensatt av deler laget i Italia eller andre steder? Lurer litt på prisene da jeg er i besittelse av en strøken SAA. 45 Gen2. fra sekstitallet.
  4. Ser det er avertert en 75mod. Peacemaker (gen3?) på Finn. Selges til høystbydende, men hva kan et vettugt høyeste bud være. Vet at alt er relativt og at verdien på noe er hva folk er villige til å betale. Vet at strøkne gen1. er mest verdt, men er en gen2. verdt mere enn en gen3 som er mer verdt enn gen4 og 5 igjen (puh)?
×
×
  • Create New...