Jump to content

tactical-life01

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

tactical-life01's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vet at det kan være vanskelig å få tak i denne typen sikter men har familie i statene så saken burde være biff Bare synd at det er verre med våpen.....kunne tenkt meg en GAP
  2. takk for svar dere!! Var ikke så interessert i Gen 2 XR til jakt, Gen 2 mildot funker vel bedre siden den er mer oversiktlig. Antar da dere mener at A7 retiklet er feil til denne typen kikkert og at Gen 2 er den beste løsningen??
  3. hei dere! Skal ha meg ny kikkert, har landet på denne saken en PR light tactical http://swfa.com/Premier-Heritage-3-15x5 ... 50314.aspx" target="_blank Retiklene som er mulige: http://www.flickr.com/photos/cstactical/5320959553/" target="_blank Men jeg lurer på hvilket retikkel jeg bør velge når kikkerten primært skal brukes på jakt???? Skal ikke se bort i fra at det blir noe langhold men hva mener dere er den beste løsningen?? mvh jon
  4. hei har hatt tynt trådkors før, synes dette er det beste fordi det også passer meg best ved dårlig lys. Men lurer litt på hvordan det funker med parallakse funksjon på hjortejakt. Skal ha retikkel 60 uansett.
  5. Så dere mener at retikkel i 2 plan er negativt, det er vel ikke store forskjellen ved 4X som den kommer til og bli brukt til på hjortejakt? For retikkelet blir vel ikke så mye mindre??
  6. Hei dere! Jeg skal kjøpe meg en ny kikkert valget står i mellom disse 2 kandidatene (Zeiss 3-12X56 eller 4-16X50 med FL) Det sies at FL hjelper ved skumring, men er dette bedre en større lysåpning??? I så fall hva mener dere er det beste alternativet?
  7. hei så på dette, mye virket bra. har vurdert å sende børsa inn til magnum-hansen for skifte av løp men lurer på hva slags lengde og tykkelse jeg bør ha. og er det noen som har erfaring med L.walter ss løp?
  8. hei Har lenge villet bygge om min gamle M98, men dette har blitt noe forsinket pga kjøp av ny rifle. Men nå må det være på tide lurte bare på om det er noen som hadde noen forslag til forskjellige løp og stokker + diverse arbeid som burde utføres på kassa? mvh Jon
×
×
  • Create New...