Jump to content

BullTerrier

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BullTerrier

  1. Nei...

    Gidder ikke svare noe i denne tråden jeg

    Hvorfor skrive noe i det hele tatt da?

    La meg synke ned på ditt nivå. -

    Det finnes kurs for folk med adferdsproblemer (sånn som deg), kan hjelpe deg i å komme kontakt med noen.. Vist dette er intr. send meg en PM...

    Ps: Gidder ikke ta imot dritt/kritikk??/tåpelige innlegg(sånn som dette) av en ''Cappa'' fyr, som tror han er en bedreviter, men egentli har store private problem som gjør sånn at han trenger å hevde seg..

  2. Når mister hjortn geviret?

     

    Siden dette er en tråd om begreper og forvirring, vil jeg oppklare en ting. Hjorten mister ikke geviret, den feller geviret. Mister, innebærer at det blir lett etter det, noe som få hjorter bruker tid på.

     

    Geviret felles i mars-april, først hos de eldste hjortene.

     

    Ditt troll, håper du har bedre ting å gjør på enn å være dele atomer sånn som det her.. Dryging...

  3. Brukte mosquitoen i dag når det var skyting til nais-merket. fikk 260 poeng og gullmerke. gir meg ikke før æ finner ut ka som gjør at den fusker av og til. . når æ ikke hadde feilfunksjon går det faktisk an å skyte greit med den og, men det er definitivt ikk no konkurransevåpen, skjøl om æe sta å SKAL skyte med det æ har hehe.

     

    Bra, men du må si ifra når du finner ''barnesykdommen'' da.. Som sagt så er jeg ikke ute etter ett konkuranse våpen.. :wink: Har veldig lyst på en sånn.. :) Det er viktige for meg med den 22.cal jeg skal ha er att det skal gå ant å skyte uten noe spesielt tull..

  4. Jeg har en S&W 22a i kaliber 22lr. Denne bruker jeg til plinking og konkurranse og for meg funker den helt fint til dette, så lenge jeg holder den noenlunde ren (les: pusser den for hvert pluss minus 300 skudd går den som ei klokke

     

    Så en på trening i dag som hadde den, skal spørr litt mer hva han og mener om denne.. :) Pris på denne da??

  5. Byttet Selv min Sig Mosquito i Hammerli X-esse da jeg nesten ikke fikk skutt et eneste magasin med mosquitoen uten feilfunksjonering.

    Tror at dersom du du kjøper en mosquito etterhvert går ganske lei da denne begrenser prestasjonene dine ganske mye i forhold til endel andre pistoler.

    Hvis du er interesert i å bruke litt penger og må ha en pistol som "ser ut som et tjenestevåpen" kan du jo vurdere en Walther PP eller en Beretta cheetah som i mine øyne er av langt bedre kvalitet en Mosquitoen.

    Vil selv anbefale Hammerli x-esse, den er plenty presis, har godt avtrekk og ser veldig bra ut (synes jeg da).

    Hvis du skal ha en revolver til kun koseskyting ville jeg kjøpt en Ruger Vaquero, morsomste/kosligste revolvern jeg har prøvd ihvertfall.

     

    Takk for godt svar.. :)

  6. Det du er ute etter er en god og pålitlig plinker.

     

    Ruger Mark III Target eller eldre Mark I-II. Og Ruger 22/45 Er pistoler du bør se på. Spesielt på bruktmarkede finnes det mye.

     

    Dette er vel pistolens svar på volvo240 ?? :P hehe.. Er jo en evighetsmaskin disse pistolene.. :D

  7. Ingen av disse våpnene skal brukes i konkuranse.. :)

    Men hvilket annet alternativ i .22 cal er aktuell innen kategorien ''plinking'' da??

    Skal du bare bruke de til "koseskyting" vil de være ok i en liten periode... Hva menes med dette??

    S&W Mod.686 er det den samme som modell 442.??

    Er ikke intrisert i lete i andre poster på forumet, eller søke... Vil ha svar på det JEG lurer på, ikke det alle andre lurer på.. :shock:

     

    Slik jeg forstår det så er dette ditt andre innlegg i forumet.

    Jeg tviler på at noen gidder å svare deg om du ikke gidder å søke. Lykke til videre.

     

     

    Hva har dette med saken og gjøre? Mitt andre innlegg, hva betyr vell det? Orker ikke søke gjennom forumet vist jeg vil vite akkurat det jeg spør, selv om jeg har skrevet 10000 innlegg........ lykke til vidre... Ditt forumtroll...

  8. Du vil vel neppe få faktaopplysninger når du stiller et slikt spørsmål. Her inne treffer du mange med sterke meninger om valg av våpen. Det du må tenke på er om DU liker våpenet.

     

    Tillater meg å stille et spørsmål: Er du medlem av pistolklubb? (Krav om aktivt medlemskap for å få innvilget ervervstillatelse...)

     

    Uansett er det viktig for deg, om du skal ha glede av de våpen du kjøper, at dette er våpen som passer deg, og som du liker å skyte med. Begge våpen du har nevnt er vel små våpen, har du store hender er det vel ikke sikkert dette gir den beste opplevelsen. Selv om det skal brukes kun til morroskyting og plinking, er det ekstra morro om du treffer sånn ca der du sikter og at det fungerer hver gang. Utover dette har jeg dessverre ikke førstehåndserfaring med noen av de to du nevner. Men 686 er IKKE det samme som 442. Sjekk http://www.smith-wesson.com

     

     

    Selfølgeli er jeg medlem av en pistolklubb... Er bare ute etter å vite hvordan disse våpnene er.. :) Har små hender, så da blir det nok en god opplevelse.. ;)

  9. Ingen av disse våpnene skal brukes i konkuranse.. :)

    Men hvilket annet alternativ i .22 cal er aktuell innen kategorien ''plinking'' da??

    Skal du bare bruke de til "koseskyting" vil de være ok i en liten periode... Hva menes med dette??

    S&W Mod.686 er det den samme som modell 442.??

    Er ikke intrisert i lete i andre poster på forumet, eller søke... Vil ha svar på det JEG lurer på, ikke det alle andre lurer på.. :shock:

  10. Lurer på å kjøpe meg en pistol og en revolver.

    En 22lr Sig Sauer Mosquito, og en Smith & Wesson Model 442 Revolver.

    Er relativt ny på dette området og lurer på om dette er noe til pistol og revolver? Vil ha fakta, ikke egne meninger.. :)

     

    På forhånd takk.. :wink:

×
×
  • Create New...