Jump to content

BullTerrier

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BullTerrier

  1. Vist man skal handle litt mer pga av utseende enn rent praktisk da?? Hva ville du/dere valgt da? Er jo morro å høre hva andre syns ser ''tøft'' ut..
  2. Hvilken 9mm ville du/dere hatt i felt da? Kategori: Pålitelig, ''tøff'', presisjon...
  3. Hvilken av disse pistolene er ''best''? Mtp pris, presisjon etc etc..?
  4. Hvorfor skrive noe i det hele tatt da? La meg synke ned på ditt nivå. - Det finnes kurs for folk med adferdsproblemer (sånn som deg), kan hjelpe deg i å komme kontakt med noen.. Vist dette er intr. send meg en PM... Ps: Gidder ikke ta imot dritt/kritikk??/tåpelige innlegg(sånn som dette) av en ''Cappa'' fyr, som tror han er en bedreviter, men egentli har store private problem som gjør sånn at han trenger å hevde seg..
  5. Dette er tydeligvis en atomspaltings tråd..!! Ting trenger ikke være så vanskelig..
  6. Siden dette er en tråd om begreper og forvirring, vil jeg oppklare en ting. Hjorten mister ikke geviret, den feller geviret. Mister, innebærer at det blir lett etter det, noe som få hjorter bruker tid på. Geviret felles i mars-april, først hos de eldste hjortene. Ditt troll, håper du har bedre ting å gjør på enn å være dele atomer sånn som det her.. Dryging...
  7. Er det mulig å kjøpe denne i Norge?? Bare spør ett enkelt spørsmål..
  8. Takker for enkelt svar Glenn.!! Ikke noe om og men, sånne som deg skulle det ha vært flere av her inne.. Du er også ingen bedreviter, å det er bra..!!!
  9. BullTerrier

    Taurus..

    Hvem formidler Taurus i norge?? Påforhånd takk..
  10. Må bare spørre.. Må alle ha dette kurset? Evt. kan du vise til loven der det står at dette er pålagt?? Mvh BullTerrier
  11. Ingen som kan si disse ''reglene''/''normene'' på en enkel måte?? Hvor vanskelig kan det være....
  12. Bra, men du må si ifra når du finner ''barnesykdommen'' da.. Som sagt så er jeg ikke ute etter ett konkuranse våpen.. Har veldig lyst på en sånn.. Det er viktige for meg med den 22.cal jeg skal ha er att det skal gå ant å skyte uten noe spesielt tull..
  13. Så en på trening i dag som hadde den, skal spørr litt mer hva han og mener om denne.. Pris på denne da??
  14. Dette er vel pistolens svar på volvo240 ?? hehe.. Er jo en evighetsmaskin disse pistolene..
  15. Slik jeg forstår det så er dette ditt andre innlegg i forumet. Jeg tviler på at noen gidder å svare deg om du ikke gidder å søke. Lykke til videre. Hva har dette med saken og gjøre? Mitt andre innlegg, hva betyr vell det? Orker ikke søke gjennom forumet vist jeg vil vite akkurat det jeg spør, selv om jeg har skrevet 10000 innlegg........ lykke til vidre... Ditt forumtroll...
  16. Selfølgeli er jeg medlem av en pistolklubb... Er bare ute etter å vite hvordan disse våpnene er.. Har små hender, så da blir det nok en god opplevelse..
  17. Takk for godt svar Chopper.. Enkelt og greit ..
  18. Ingen av disse våpnene skal brukes i konkuranse.. Men hvilket annet alternativ i .22 cal er aktuell innen kategorien ''plinking'' da?? Skal du bare bruke de til "koseskyting" vil de være ok i en liten periode... Hva menes med dette?? S&W Mod.686 er det den samme som modell 442.?? Er ikke intrisert i lete i andre poster på forumet, eller søke... Vil ha svar på det JEG lurer på, ikke det alle andre lurer på..
  19. Lurer på å kjøpe meg en pistol og en revolver. En 22lr Sig Sauer Mosquito, og en Smith & Wesson Model 442 Revolver. Er relativt ny på dette området og lurer på om dette er noe til pistol og revolver? Vil ha fakta, ikke egne meninger.. På forhånd takk..
×
×
  • Create New...