Jump to content

erlendb

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

erlendb's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for svaret! jeg satt og funderte litt på det ja, hvor mye kulde hunden egentlig tåler. Men det blir vel mest løypeturer så nå er varmedekken og potesokker bestilt Bestilte gjennom hundeutstyr.no så regner med det kommer iløpet av mandag - tirsdag neste uke (bestilte på onsdag).
  2. Hei Er usikker på om jeg trenger noe bekledning til svarthunden (NES) min da vi skal til Sverige om ikke så veldig lenge. I verste fall kan temperaturen synke ned mot -20 til -30 grader og vi hadde tenkt noen gode lange skiturer og lignende. Potesokker er selvfølgelig med, men burde jeg hatt varmedekken i tillegg?
  3. erlendb

    Bjeffing

    Takk for gode svar:) Han er veldig selvstendig og liker å sitte ute å se på ting som kommer og går, har vært skeptisk til dette selv så prøver å følge med for å ta han inn når han har vært ute en liten stund. Men helt fra jeg fikk han har han likt utrolig godt å være ute. Biler, lastebiler, motorsykler, barn, gamle, ungdommer eller fugler bjeffer han ikke på, sitter bare og ser. Så derfor har jeg valgt å la han få de 10 minuttene eller det kvarteret ute alene. Men kanskje jeg enten burde være mer sammen med han ute, eller kutte det ut frem til han blir litt eldre:) Men takk for flere alternativer å velge mellom!
  4. erlendb

    Bjeffing

    Ranger, det er vel kanskje tilfelle, men jeg vil tro at på grunn av at vi tror det skal være slik blir det slik. Jeg mener at alle hunder uansett hvilken rase kan unngå denne bjeffinga i slike anledninger. På jakt skal grå elghund lose, mens svart elghund derimot brukes til bandhund og skal ikke lose. Men får legge mye arbeid i hunden så får vi se:) Takk for tipset johals
  5. erlendb

    Bjeffing

    Har en Norsk elghund svart hann hund valp på 11 uker. Han bjeffer stort sett på ingenting, bortsett fra andre hunder når han står i band ute eller viss de kommer brått mot ham. Noen tips om hvordan forebygge dette? (tenker også at det kanskje bare er at vi ikke har rukket så mye sosialisering enda, men kan være greit med noen tips på veien uansett) på forhånd takk for svar
×
×
  • Create New...