Jump to content

Froskemannen

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Froskemannen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for all god tilbakemelding! Synes det er fint når folk er så hjelpsomme Det gjør jo flyttingen fra klubb til klubb enklere! Sender Pm og ringer i kveld tenker jeg. Jeg kommer til å jobbe på Bardufoss fly havn som brannkonstabel, så jeg tror nok ikke jeg kan ha noen tjenestevåpen. (selv om lønnsforhandlingene kan bli harde.... ) Blir fint å komme i kontakt med en klubb som driver praktisk.
  2. Så bra Noen klubb du kan anbefale? Har lyst til å begynne med Sivilpistol / Praktisk etterhvert. God klubb er også viktigere enn kort kjørevei.
  3. Vet ikke helt hvor ennå. Men har fått jobb på bardufoss flyplass. Kjenner du til noen gode klubber i området?
  4. Hei folkens. Jeg har et spørsmål ang kjøp av pistol. Jeg lurer på om jeg har et problem med å få kjøpt våpen. Grunnen til dette er at jeg blir nødt til å flytte midt i "6 månders" perioden min. Jeg tok Sikkerhetskurs den 27-28.02.2010 og har siden den gang skutt 1 til 2 ganger fast hver uke. Den 12.07.2010 begynner jeg i ny jobb og er nødt til å flytte til Nord Norge. Jeg har prøvd å kontakte et par pistolklubber der oppe, men ikke fått noe svar. Jeg er nå redd for at det ikke finnes klubber med utleievåpen i nærheten slik at jeg ikke får skutt ferdig 6 måneders perioden min og at hele hobbyen derfor glipper ut av hendene på meg, siden jeg ikke får kjøpt noen pistol. Derfor lurer jeg på om regelverker er åpent for unntak på regelen om at man skal være aktiv i 6 månder før kjøp?
  5. Takk for svar. Fint at folk gidder å hjelpe oss som er nye og ikke har fått helt overskikt ennå. hmmm.... Da blir det vel bedre å kjøpe seg en bullbarrel da. Kommer bok til å angre hvis kjøper modellen som jeg vet kan være litt mindre treffsikker. Skjønner forresten godt hva du mener med å være forskiktig med å ønske seg ting fra amrikanskesider på nettet, det er dumt å bli bergtatt av noen man ikke kan få tak i i Norge.
  6. Bare en ting til. Var på hjemmesiden til Smith and Wesson nå. Så at vekten på 22A med bullbarrel 5,5" var 39 Oz, mens 22A med ligthbarrel 5,5" kun er 32Oz. (ikke 39 på begge som det står oppgitt hos Winge våpen) Vil det ikke være en fordel med litt ekstra tyngde i løpet?
  7. Snakket med politiet før påske. De bekreftet at jeg ikke trengte jegerprøven for å kjøpe hagle til trening og konkuranse. De sa jeg bare måtte legge med bevis på medlemskap i klubb med skytebane for hagle. Eventuelt legge ved en logg over skytetreningene mine hvis jeg ikke ville være med i en klubb.
  8. Det var jeg ikke klar over, så takk for det Tenkte å gå for 5,5 tommer`n.
  9. Skjønner, og takk for svar:-) Trodde jeg hadde hørt noe om at bull var best, noe som var litt kjipt siden jeg syntes light barrel ser mye bedre ut. Men da vet jeg i allfall at jeg trygt kan gå for en lightbarrel
  10. Jeg har lyst til å kjøpe meg en Simth and Wesson 22A som en varriasjon til hoved våpen. Har sjekka opp litt og kommet frem til at Smith and Wesson 22A passer meg perfekt som en billig ekstra pistol. Ser at den kommer i både Bullbarrel og lightbarrel. Noen som vet hva den praktiske forskjellen på dette er? Glad for alle svar
  11. Hei, Jeg ønsker å ta jegerprøven for å kunne skaffe hagle til trening og kunkuranse. Har lest på nettet at det er mulig å ta jeger prøve på nettet (ved hjelp av jegerprøveboka og selvstudie) Men jeg finner ikke noe info om hvor prøvene kan avlegges, eller om an faktisk må ha kurs, og ikke bare bestått eksamen?
×
×
  • Create New...