Jump to content

dixie

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dixie

  1. Gratulerer dandoo Gøy når det går godt Jeg vil også GRATULERE så mye med med fint resultat på Orre i dag.Skulle gjerne hvert og sett på men det blir nok en stund til jeg er på utstilling.Synes det er så kjekt når det er noen fra vårt eget fylke som også stiller.Vi var også heldige vår Hasta La Vista Chiquita ble fullcertet i samme ringen i dag, så da er det drev som gjenstår for å bli Champion får vel bare stå på videre det er kjekt når det lykkes.
  2. Takker for mangen gode råd ettersom vi aldrig har hatt dette problemet før ca.37år siden vi kjøpte første valp så undres vi på så mangt når ingenting ser ut til å smake.Vi kjøper aldrig for på super'n som regel hos vetrinær eller på dyrebutikk ja tørrfisk får de også da sier hun ikke nei, har funnet en riktig fin som også lukter godt for kvaliteten står ikke helt i stil til pris alltid når det gjeller tørrfisk,hun får også 1ts. olje på foret om morgenen ja jeg deler opp maten i 2 måltid syns det fungerer godt for vår del.Kanskje hun er noe bortskjemt men bare hun spiser så får hun bare være det,hun er i alle fall en utrolig snill og harmonisk hund så vi ser det er på tide å tenke på enda en av samme rase blir nok ikke noe annethos oss tror jeg skulle bare kjendt til disse for mangen år siden.
  3. Takk, det er nok et helt stykke fra meg for vi bor i Rogaland på grensa til vest-Agder men skal nok finne det har hørt mye om at flere er fornøyd og da er det bryet verdt å prøve det.Nytter ikke å prøve på Dachsen for den spiser rått og råte derfor er det rart at fauven ikke tar etter henne.Tenker mest på at det går mot høst og da må hun ha nok mat i skrotten så hun ikke går for fort tom.
  4. Hvor får man tak i Norwegian Polar,ser ikke ut til at det selges her på det sørlige vestland.Har selv en tispe som var veldig vanskelig med å få mat i. Nå etter at hun har hatt et kull så har hun snudd helt,vi brukte allverdens tørrfor +at vi kjøpte fisk som jeg kokte og smuldret oppi sammen med tørrforet.Hun fikk alle mulige typer kjøtt også men hun spiste det med lange tenner ingen glede så nå er det bare velstand Er der noen som skal på utstilling på Prestøya eller er der helt sommertørke? ser ut til at alle er i feriemodus.
  5. Har ni provat henne i jakt ännu? Såg henne på Hokksund, och gillar både hennes utseendet och linjer som hon har bakom sig! Ja hun er prøvd på jakt ,siste jaget hun hadde før jul var på over 1time med et godt hørbart mål så til høsten stiller hun på drevprøve.Hun er også interesert i hare når der ikke er rådyr i terenget.Der er fellt dyr for henne,hun var ikke så tidlig på jakt for vi ville trene blodspor først så hun ble SE vch i sommer 15mnd.gammel det skjedde på bare 6 dager.
  6. Kan godt forstå at dere har tre stk. det er jo noen herlige hunder,snille, tålmodige og ikke minst så glad i barn.Vi her hos oss er enige at vi skulle kjendt denne rasen for mangen år siden da hadde også vi hatt mangen.Vi har en dachs og en fauve de er kjempe venner.Så er det klarer vi å kvitte oss med alle de små når den tid kommer?
  7. Takk, har hatt kontakt med en fra Ualand som ønsker å spore.Nå har jeg enda et spørsmål til dere erfarne jegrer, har dere erfaring med å bruke fauven som bandhund i forbindelse med hjort og elg jakt ? Hos oss er ikke det vanlig men spørsmålet kom opp i forbindelse med at vi har valper nå, så derfor spør jeg dere.
  8. Vi har en fauve som ble strømmet før 1år gammel,hun hadde ikke fått lov å jage fordi hun skulle bli ferdig med blodspor først.Etter strømming kom hun ned til gården der de som eigde sauene hadde 2sauer gående som hun ikke brydde seg om men full fart etter noen kaniner som var blitt sluppet ut for ungene lekte med.De som hadde henne med reagerte fort så det gikk godt.I høst fikk hun prøve seg løs i skogen og der var ingen angst for å jage der var også lyd hun sparte ikke på volumet,så vi er veldig spendt om det er like bra når høsten kommer har tenkt å prøve henne på drev så får vi se etter hvert.
  9. Har ikke fulgt med så veldig men reagerte på at en fauve hanne med 5 kull etter seg skal brukes 2 ganger til det må da være allt formye når man tenker på mengden av tisper vi har i landet,så unik tror jeg ikke noen hanne er at det kan forsvares,da må vi være lykkelige at der er noen som tar seg tid og råd og importerer noe nytt som vi andre drar nytte av.
  10. Hei jeger'n Synes ikke det er skryt,det er jo bare fakta kjempe fint resultat, noe å strekke seg etter .GRATULERER så mye ja det gjeller også de andre som har luftet hundene sine.Håper vi får anledning å slippe på drev til høsten. Her på det sørlige vestland er der ikke de beste terenger så det blir vel å satse på en tur og to,her er ikke noe særlig med dommere å finne til bassetrasene heller når det gjeller drev. Men,men vi får ta sommeren først og håpe den blir like lang som vinteren, nå ser vi grønt gress innimellom snøen på plenen herlig.
  11. Hei igjen! Nå må jeg spørre igjen hvem skal disse opplysningene sendes til? leser nok ikke Bassetposten godt nok for det står vel der får lete etter det siste bladet og se om der står noe,men er der noen der ute som vet vær så snill og gi et vink.
  12. Hei Jeger'n ! Takker så mye for svar det har nok gott meg hus forbi at vi motte sende inn selv,trodde det gikk inn til klubben slik som utstilling resultetene.
  13. Hei! Var inne på siden og tittet på de nye resultatene som var lagt ut alt var nå ikke komt med,kanskje vi må sende inn resultater selv ? vet du noe om det vi hadde en del sporprøver i året som gikk.Rart at ikke resultatet fra klubbens egen prøve heller ikke var nevnt,ja ja det kan være meg som ikke har fått det med meg.
  14. Hei! Vet at bassetfauve har valper nå der er to som ikke solgt,muligens bare en, der er et kjempegodt gemytt på begge foreldre det er helt sikkert ,de er vel leveringsklare om en måneds tid.Der kommer antagelig valper i Egersund også om ca.4uker spennende.
×
×
  • Create New...