Jump to content

Livingstone

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Livingstone

  1. Eventuelt kan jo du forklare litt nærmere. Mener du enkelte brukere har en skjult agenda?
  2. Uansett, sikkerhet oppfattes (av de fleste) som en totalvurdering. Når da trådstarter sier han har hørt om og spørt rundt situasjoner hvor skytteren opplever å er det vel rimelig likegyldig for den som faktisk ender opp med å få sluttstykket i halsen hvordan det skjedde og hvilken teknisk svikt som kan tillegges årsaken. For å bruke eksempelet henvist til tidligere i tråden, hvor vedkommedes S&L ble redusert til fliser, så ble det uttalte at hvis det ikke hadde vært for den forhyøde kinnstøtten så hadde sluttstykket truffet kjeven. Dvs, hvis det hadde vært en ordinær S&L jaktrifle er det ikke utenkelig at det den tekniske feilen kunne ha fått fatale konsekvenser. Uansett, disse tilfellene viser vel at både S&L og Blaser har hatt noe å gå på når det kommer til å utbedre og perfeksjonere sine respektive mekanismer.
  3. Det er tvil om R93s sikkerhet. På samme måte som det er tvil om S&L sin sikkert i og med at det faktisk er bevist at et (LINK) hadde en alvorlig svikt som potensielt kunne ha vært fatalt?
  4. Dropbox tilbyr inntil 2GB gratis lagring med ubegrensa trafikk og ingen filtype-restriksjoner. Det er veldig lett å sette opp, og for å dele filer trenger man bare å dra filene over i folderen "public" og dele linken med andre. http://www.getdropbox.com - Enklere blir det ikke!
×
×
  • Create New...