Jump to content

Darius

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Darius's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som vet hvor jeg får kjøpt kammerflagg for .22 og 9mm. Helst på nettet.
  2. Hvordan er det å montere "CZ Sight LPA White-dot " på Shadow? Er det mulig å gjøre selv? http://www.websitefolder.net/pedersensV ... PageID=185
  3. Takk for gode svar. Får bestille meg Long grips da.
  4. Var noe sånt jeg tenkte også. Det høres jo fornuftig ut.
  5. Ja jeg har sett den tråden, men så ut til at han modda så mye at ingenting fungerte til slutt. No affence faksen/Think.
  6. Jeg har en helt standard CZ SP-01 Shadow på vei i posten, som jeg i hovedsak skal bruke i militær. Jeg ønsker å bytte grepsplater til "CZ SP-01 Thin Aluminium Grip Black" Men jeg vet ikke om jeg skal ha Long eller short versionen, hva er forskjellen her? http://www.websitefolder.net/pedersensV ... 282%29.asp Er det vanskelig å bytte avtrekk til CZ 75 TS Trigger SA only Alu? http://www.websitefolder.net/pedersensV ... PageID=184 Mvh Darius (Ser jeg har lagt denne på feil sted, da jeg ikke får slettet den selv. Håper jeg en moderator kan flytte den til pistol forumet)
  7. Darius

    9mm og .45 pistol

    Jeg skal søke om 9 mm og 45. ACP. Men jeg vet ikke hvilket våpen. Hva skal jeg da skrive på løpslengde? Er det noe standard mål som kan brukes her eller hva skriver dere?
  8. Darius

    9mm og .45 pistol

    Trondheim har også begynt å bli litt vanskeligere, men ikke helt Oslo ennå Hva med Heimdal?
  9. Darius

    9mm og .45 pistol

    Nei, nå ble det mye valg her... Akkurat som det ikke var vanskelig nok fra før
  10. Darius

    9mm og .45 pistol

    Takk for godt beskrevet svar Wadcutter Jeg bor "heldigvis" ikke i Oslo men i Trondheim. Så jeg må tenke litt på dette. Jeg har egentlig ikke så stort behov for en .45 pistol som en 9mm så jeg må vurdere dette. Men av og til er det morro med stor pang også
  11. Hei Med dagens regelverk er det vanskelig for en "hobbyskyter" å eie både 9mm pistol og .45 pistol? Er det slik at en må kjøpe ting i "riktig rekkefølge" som f.eks .45 først til militærfelt for så å kjøpe en 9mm til grov etterpå?
  12. Darius

    Import fra Danmark

    Er det mulig å plukke opp selv i Danmark eller må det sendes?
  13. Jeg har sett endel på brukte match pistoler. Men det er vanskelig å finne noen som er for links skytere, da de med anatomiske skjeftene er stort sett for høyrehendte. Jeg vil helst ha et våpen som jeg kan skyte med både sterkeste og svakeste hånd. Da dette er noe vi skyter i min klubb. Så jeg vil derfor egentlig ikke ha anatomisk skjefte. Jeg skal i utgangspunkte ikke ha et våpen for seriøse konkurranse, men kun klubbmesterskap og "hobby" skyting i klubben. Finnes det andre våpen uten anatomisk skjefte som er gode å skyte med? Jeg har sett litt på Beretta 87 target. Men har ikke prøvd eller sett denne i virkeligheten. Noen mer erfaringer?
  14. Hei Jeg har skutt i pistolklubb i 5 måneder å det er påtide å se på hvilket våpen jeg selv skal kjøpe meg. i klubben har jeg skutt mye med en Ruger MK II. Jeg ønsker å kjøpe meg en Hammerli x-esse når jeg får innvilget våpensøknad. Jeg har søkt endel rundt på nettet, men har ikke helt funnet ut hva som egentlig er forskjellen på Hammerli x-esse standard og x-esse sport? Jeg kan jo selv se at det er et mer anatmoisk korrekt skjefte på sport modellen. Jeg er links å trenger derfor et våpen jeg kan skyte med venstre hånd. men hva forskjellene ellers?
×
×
  • Create New...