Jump to content

pache

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

pache's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er det mulig å anslagsvis si hvor langt flokkene trekker i løpet av ett døgn?
  2. Er her ei uke fra i dag..og i den uka står tilbidet ved lag..
  3. Endelig på plass i bruket på lesja. Luxus med hytte når dritværet rår ute..åpen for de som trenger tørk av utstyr. Ser virkelig frem til ei uke med jakt på dalsida nå!! Skott jakt til de som fortsatt har uklipte kort.
  4. Takk for svar! Har forøvrig lest det som står om lagjakt, og sånn jeg tolker det så er det en forutsetning at begge i laget har blitt tildelt rett.
  5. Heisann! Førstegangs reinjeger med noen spørsmål som jeg håper å få svar på.. 1. Er det noen som vet om det er tillatt med samjakt i dalsida øst? Jeg har fått rett på en kluftbukk i dalsida øst, men skulle gjerne hatt med en kompanjong. Er dette tillatt? Forutsetter selvfølgelig at bare en av oss bærer våpen..eksempelvis annenhver dag.. 2. Jeg har hytte beliggende helt inntil terrenget dalsida vest.. Hvordan er fremgangsmåten hvis noen skulle ønske å bytte rett med meg sånn at jeg får dalsida vest? 3. Da nevnte hytte er et småbruk som har vært i familien siden 1900, er vi medlemmer i lesja grunneierlag. Vil det være mulig for meg å søke på reinsjakt der som innabygds? På forhånd takk, og skitt jakt tell høsten!
  6. Novahunt: Takk for innspill.. Er brunsten i gang i juni mnd? Ønskelig å kunne kombinere med lokkjakt.. Har forøvrig sett at det finnes mange arrangører, og det vil ikke være aktuelt å reise med en arrangør hvor bukk ikke er inkludert i prisen.. kjedelig å sette på sikringen igjen fordi du ikke har råd til å fyre!
  7. Er det noen som har erfaringer å dele fra bukk/rådyrjakt i Latvia? Planlegger en tur dit til våren/sommeren og hadde satt pris på innspill fra dere..
  8. Noen som har vært i Estland på bukkejakt, og som ønsker å dele sine erfaringer?
  9. Ville det ikke da vært naturlig for bukken å lage seg groper hvor han har god oversikt i terrenget? Dette har variert veldig i de områdene jeg har observert dette.. Vil man i såfall kjenne sterk urin/kjertel lukt her?
  10. Er det noen som har et svar på hvorfor bukken i noen områder feier i bakken, og andre steder på busker. Biotopen kan forøvrig være lik.. ikke nødvendigvis samme bukk
×
×
  • Create New...