Jump to content

KrisCobra

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

KrisCobra's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for info. Men er det nokre som har hatt nokon erfaring med den andre rifla, Venture, og om det er merkbar skilnad mellom dei. Eller om nokon som har peiling kan sjå ut i frå info om rifla, som frå LINK. Skulle likt å vist om det er verdt å betale 2000 kr meir for Icon, eller om Venture er eit omlag like godt alternativ. Finst også nokre anmeldesar på youtube, men eg har ikkje so mykje peiling sidan eg er nybegjyndar. Takk på førehand for svar.
  2. KrisCobra

    Thomson Center

    Er det nokon her som har erfaring med rifler produsert av Thomson Center, spesielt Icon eller Venture? Eg er på utkikk etter ei førstegongsrifle, og har funne ein del rimelege tilbud på pakkeløysningar med Thomson Center på Winge Våpen. Der har dei både pakkar med Icon og Venture, med ulike skikkersikter til. Då lurer eg på om noko har erfaringar med desse riflene, og om kva som er betydningsfylt ulikt mellom desse riflene når det gjeld jakt. Eg har tenk å bruke rifla til jakt på hovudsakeleg storvilt, men eventuelt også rev. Og har i utgangspunktet ikkje tenkt å gi so alt for mykje over 10 000 kr for rifle og skikertsikte. Om nokon kunne sett på pakkeløysningane og gitt meg forslag på kva pakkar som er gode og rimelige hadde det vore flott. Ein finne pakkeløysningane ved å klikke seg inn på 'Våpen - Rifler', so 'Pakkeløsning - Rifler' i sidemenyen. Om nokon meinar desse riflene, eller desse pakkeløysningane er dårleg eigna til storviltsjakt, tar eg gjerne imot betre alternativ. På førehand, tusen takk for svar.
  3. Eg er ein aspirerande jeger og har tenkt å kjøpe meg ei rimeleg første jaktrifle til storviltjakt, mest hjort. Eg har sett litt rundt om kring og har funne ei eg synst virkar grei. Det er Kongsberg jaktrifle M83. Informasjon om denne rifla er å finne på http://www.oldkongsbergarms.com/ , ein finn den ved då gå inn på 'Galleri' så 'Skytevåpen fra Kongsberg Våpenfabrikk', og der står rifla som 'M83 Jaktrifle'. Det eg lurer på er om det er nokon her som har noko erfaring med denne rifla eller likande rifler? Det hadde vore greit å få vite positive og negative aspekt ved denne rifla i forhold til storviltjakt? Om nokon meiner dette ikkje er ei eigna rifle, tekk eg gjerne imot forslag på andre duglege jaktrifler i 5000-7000 prisklassa.
×
×
  • Create New...