Jump to content

henryno

Members
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Erfaringer med PMC 115 gr.? Samler den godt og ok mht. funksjonsfeil?
  2. Etter mye om og men med leveranse av deler er fjæra for frambringer og tønnelås skiftet, men det er fjæra til frambringer som er årsaken til funksjonsfeil i magnumskyting. Har vært på banen IDAG og nå fungerer den som bare det. Jeg har en med serienummer 500 og får å få den helt perfekt må jeg nok skifte kransen. Men så lenge den fungere perfekt i 0.38 er den nå godkjent som reserverevolver i revolver, felt og hurtig og det holder for meg. Går knakende godt med H&N kule 125 gr. WC og mantlet og kopperbelagte kuler ellers.
  3. Greit å få vite hvordan det går med nye deler for deg. Ved har bestilt ny fjær for frambringer og tønnelåsing, men ikke mottatt de enda. Han fra Rena hadde sin hos selger og fikk den ok i retur ned en gang. Reklamasjonsjobb og de så det var fjæra for frambringer som subbet bort chassiset. Er i Spania for tiden men er tilbake onsdag. Skal se nærmere på det da.
  4. Hadde feilfunksjon på 8 av 10 standplasser på NM i mag1. Har rengjort revolveren skikkelig og også sammenlignet innmaten med en annen Manhurin og finner ingen forskjell. Virker helt ok med 0.38, selv med fabrikkammo (WC, Remington og Norma). Feilen er at den ikke fører fram tønna til neste kammer og dette skjer 1 til 2 ganger pr. serie. Skjelden at en serie går feilfritt. En børsemaker på NM fortalte at dette hadde skjedd på noen andre også. I helgen var det magnum stevne på Rena og en skytter med en helt ny revolver opplevde det samme med sin. Er det noen som har en løsning på dette?
×
×
  • Create New...