Jump to content

Tyribergets O`Luna

Members
  • Posts

    208
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tyribergets O`Luna

  1. Hei godtfolk. Sommeren 2017 skal jeg på bjørnejakt i Canada på et sted hvor muligheten for buejakt skal være strålende. Jeg tenkte derfor å investere noen kroner i dette og se om jeg rekker å bli god nok til at det kan være et alternativ. Men, hva slags bue trenger jeg da? Hva anbefaler dere? Priser..

  2. Jeg er 184 jeg også. Har selvfølgelig ikke bruk for Kickoff.. Er vell sjelden noen har det i det hele tatt, men kjener meg selv såpass at jeg vet at jeg kommer til å angre dersom jeg har kjøpt modellen uten og "vet" at det finnes en "bedre" utgave der ute... Barnslig, men slik er det vell ofte med hobbyer.. :oops::oops:

  3. Var 4 dager på jakt på en av Nordlands beste (og mest kjente hareøy). På 4 dager så jeg 6 harer, men du dæven døtte så mye ørn!!! Denne ræva forvaltningspolitikken av rovfugl må snart ta slutt! Jeg har vært før på denne øya, og det har aldri vært så lite hare, og så mye ørn. Ingen må fortelle meg at ørna bare spiser fisk. Det foregår nesten ikke jakt lenger på øya, det er ikke rev der, så haren har ikke andre fiender enn fra lufta.

    Man ser denne problematikken ellers i naturen også. Før i tiden levde folk av rypejakta, uten jaktkort, baglimit og fancy årskvoter. De hadde anledning til å drive viltforvaltning selv, da de så hva som måtte til av inngrep. De leste naturen, og dermed ramla det nok både en og annen ørn, falk, hauk og annen jævelskap. Ingen må si at klimaforandringene har fjerna alt viekratt og bærlyng i den norske fjellheimen, sånn at beboerne der oppe ikke har et livsgrunnlag lenger.

    Neida, jeg har mere tro på at mye av årsaken er at det sitter "velutdanna" folk, med så stramme slipsknuter at både blod og oksygentilførsel til hjernen minimaliseres, og som skal fortelle hvordan ting må forvaltes.

    Skrekk og gru hvis noen i feks Brussel skulle få vite at SuperNorge driver med drap og nedslakting av rovfugl som endel av en forvaltningsstrategi.

    Dette er litt som brøkregning..... -Skal man gjøre noe på ene siden av streken, ja da må man også gjøre det på andre siden..... for å opprettholde balansen i resultatet!!!

     

    Mvh Knotte

     

    Dette må være det minst reflekterte innlegget jeg noen sinne har lest. Du stemmer ikke ved valg heller du kanskje? Siden alle med utdannelse (jobb?) er noen idioter?

  4. Flott start på rådyrjakta vår i dag:-) "Show" Beaglen min tok ut fem dyr under første drev, som hun gikk med en time, før alle kom samlet til en av postene og to små bukke kje ble liggende igjen:-)

  5. Første post er jo total meningsløs uten navn på aktør. Skal eventuell sanksjon ha noen som helst virkningmå det være noe som gjør en forskjell for vedkommende. Å bli "kastet ut" av Kammeret kan vell knapt kalles en sanksjon. Det er jo bare å opprette en ny bruker å fortsette sitt skitne spill. En sanksjon med kraft er jo når brukerne/ som også er forbrukerne har mulighet til å sanksjonere firmaet med å velge andre aktører. Dette blir bare pjatt.

×
×
  • Create New...