Jump to content

Stian84

Members
  • Posts

    486
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Stian84

  1. Har brukt den på rev, gaupe, rådyr, hjort, reinsdyr å elg... Gjennomskyter elg med 180 grain. Kjøttskade er helt ok, reglene idag for kontroll er vel å skjære bort 10 cm rundt sårkanal å det klarer vel dem fleste kuler å holde seg innafor. Myten som jeg har hørt flere kursledere si om at winchester ammo skal nærmest eksplodere dyret i to fordi amerikanere vil ha det sånn kan jeg fint avkrefte.

  2. Ja i høyet, det lukter helt for jæ..... :) trenger ikke mye. Det er mange typer å få kjøpt, finn en plass der du veit gaupa bruker å gå, ta noen dråper på en stein å sett opp kamera. Da ser du om den går rett forbi eller markerer på steinen. Kjøpte mitt hos langvind.

  3. Scandlynx bruker jo bare luktestoff i sine båser så tror du tar feil der.... Hatt gaupe i min egen bås 1 gang å da brukte jeg luktestoff. Noen dråper i høyet som dekker trampeplaten.

  4. Jeg har f 34 bti å øreplugg som går på radio og mobil. Veldig fornøyd med løsningen, holder 2-3 fulle dager uten lading av pluggen. Eneste minus er at vis du ligger i grenseland på rekkevidde så er skurring i pluggen sterkere enn i radio. Hendt jeg har måtte slå av pluggen å lytte i radioen.

  5. Jeg har ikke brukt hu på svin, fikk hu for 2 mnd siden så bare kunsthi jeg har testet. Hu er 5 år nå å blitt brukt mye på svin,rev å grevling i polen. Har hatt 1 skade som er forårsaket av svin, ganske stort arr i bogen. Bikkja blir like fort påkjørt eller skader seg på annen måte tror jeg, å bikkja har flere naturlige sperrer i seg alene på jobb enn sammen med to andre.

  6. Fikk tilbud om en 5 år gammel premiert tispe fra Polen for 2 mnd siden, har den på foravtale for en kompis. Hatt hu hjemme i 1 1/2 mnd nå å slått seg veldig til ro ute i hundegården, å går supert sammen med plotten. Sett en del filmer av hu som tyder veldig bra men tenkte å ta turen til Flå 1 juni på hi trening for å se hvordan hun jobber. Gleder meg stort til min første terrier høst :)

  7. Det ryktes om ett reinsgevir på messa på lillestrøm som er høyt vurdert, så jeg lar være å ta med hjorten min på 177,8 poeng... Vært artig med ett bilde av det reinsgeviret om noen ser det der.

  8. Jeg har brukt og sakt ifra 2-3 dager etter att jeg har avtalt med oppdretter :winke1: . Da er det roser, smil og klar for og høre hvor egoistisk jeg er :winke1: . Ingen fasit, men det fungerer på fruen min :mrgreen:

     

    Fungert 3 ganger for meg også :) men røyk ett par svindyre sko en gang å da var det bare å hive frem visa'n så gikk det også bra.

×
×
  • Create New...