Jump to content

Stian84

Members
  • Posts

    486
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Stian84

  1. Har brukt den på rev, gaupe, rådyr, hjort, reinsdyr å elg... Gjennomskyter elg med 180 grain. Kjøttskade er helt ok, reglene idag for kontroll er vel å skjære bort 10 cm rundt sårkanal å det klarer vel dem fleste kuler å holde seg innafor. Myten som jeg har hørt flere kursledere si om at winchester ammo skal nærmest eksplodere dyret i to fordi amerikanere vil ha det sånn kan jeg fint avkrefte.
  2. Tyskern min er aldri inne mer enn 10-15 min på rev, grevling har hu på det lengste vært inne i 4 timer. Går 1 time fra uttak til hu er tilbake ca på hjort å rådyr. Ikke slipp hi føř dem er 2 år, da har dem litt mer i hue hverfall
  3. Får kjøpt dagskort på inatur i fjella rundt tinnsjøen. Mælsåsen, torsetåsen og Maremsrudåsen har greie småviltbestander.
  4. Vis du skal fly lenger enn øyekontakt, filme å ta bilder. Dem fleste gir opp å flyr heller ulovelig. http://mobil.tk.no/meninger/article6973040.ece" target="_blank
  5. Kjøp deg en terrier også, behovet melder seg ganske fort skal du se
  6. Får min første uka i mai byttet ut short tracken....
  7. Ja i høyet, det lukter helt for jæ..... trenger ikke mye. Det er mange typer å få kjøpt, finn en plass der du veit gaupa bruker å gå, ta noen dråper på en stein å sett opp kamera. Da ser du om den går rett forbi eller markerer på steinen. Kjøpte mitt hos langvind.
  8. Scandlynx bruker jo bare luktestoff i sine båser så tror du tar feil der.... Hatt gaupe i min egen bås 1 gang å da brukte jeg luktestoff. Noen dråper i høyet som dekker trampeplaten.
  9. Stian84

    Lokking av rev.

    Har fått inn rev 1 gang på den, men tok 45 min før den kom...
  10. Jeg har f 34 bti å øreplugg som går på radio og mobil. Veldig fornøyd med løsningen, holder 2-3 fulle dager uten lading av pluggen. Eneste minus er at vis du ligger i grenseland på rekkevidde så er skurring i pluggen sterkere enn i radio. Hendt jeg har måtte slå av pluggen å lytte i radioen.
  11. Sør for mårbu er eneste jeg veit, kan sjekke litt mer seinere idag... Skal inn til vikbekk å sletteid til helga en tur for å lokalisere litt så kan komme med en rapport
  12. 2 bukk, 4 simler og 2 kalv på vidda... 1000 dyr like sør for mårbu på torsdag.
  13. Jeg brukte rundstokk tvers igjennom båsen på min, skru lemmen fast i stokken...
  14. Jeg har ikke brukt hu på svin, fikk hu for 2 mnd siden så bare kunsthi jeg har testet. Hu er 5 år nå å blitt brukt mye på svin,rev å grevling i polen. Har hatt 1 skade som er forårsaket av svin, ganske stort arr i bogen. Bikkja blir like fort påkjørt eller skader seg på annen måte tror jeg, å bikkja har flere naturlige sperrer i seg alene på jobb enn sammen med to andre.
  15. Her er tysk terrieren min som blei importert fra polen i hegn 8 mnd gammel.
  16. Fikk tilbud om en 5 år gammel premiert tispe fra Polen for 2 mnd siden, har den på foravtale for en kompis. Hatt hu hjemme i 1 1/2 mnd nå å slått seg veldig til ro ute i hundegården, å går supert sammen med plotten. Sett en del filmer av hu som tyder veldig bra men tenkte å ta turen til Flå 1 juni på hi trening for å se hvordan hun jobber. Gleder meg stort til min første terrier høst
  17. Det ryktes om ett reinsgevir på messa på lillestrøm som er høyt vurdert, så jeg lar være å ta med hjorten min på 177,8 poeng... Vært artig med ett bilde av det reinsgeviret om noen ser det der.
  18. Anslått 10-12 år, tenner er sendt inn så venter på svar...
  19. Da har jeg endelig bedømt hjorten fra i høst. 177,79 poeng.
  20. Fungert 3 ganger for meg også men røyk ett par svindyre sko en gang å da var det bare å hive frem visa'n så gikk det også bra.
  21. Å da var det slutt i øst 2,4 og 6....
  22. Øst 3 har 4 dyr, ingen felling enda..
×
×
  • Create New...