Jump to content

Batter

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Batter

  1. Høres ut som en Terrier Har en Jack som loser på ALT og ingen ting . Men mye positivt har skjedd det siste året. Spesielt etter at jeg testet henne på gris i hegn, det var haraball... Hun har også funnet ut at grevling kan komme ut, om man bare gauler lenge nok Tyskeren er jo hakket hetere så det går seg nok til. Har forstått at mange terriere ikke slår til før de entrer 2-3 årsalderen...
  2. Enig i det. Har pratet med Petter hos Jakt&Friluft og han mente at regulering måtte gjøres på fabrikk... Han mente også at de regulerte drillingene til samlinger innenfor 10 cm, og at de neppe ville endre noe på min da den samler inne dette Tipper at jeg må prøve meg frem med flere ammotyper, pluss bruke litt god tid på testingen, godt anlegg osv. Det er jo betydelig mer rekyl med slugs og man "rekker" å gjøre mer med våpenet i det slugen er på vei ut..??
  3. Ja, hadde jeg hatt det som du snakker om hadde jeg vært storfornøyd... Høyre løpet går veldig fint, rett under riflehullet til høyre. Men venstre løpet ser ut til å ha en tendens til å gå enda mer til høyre og enda lavere.
  4. Har prøvd alt jeg kommer over av slug-ammo i cal 20 og har funnet ut at RottweilBrenneke 3" samler best, men ikke godt nok (snusboks??). Vet det er en tråd om dette her, men bildene er borte... Noen som har erfaringer med hvilken ammo som funker best? Er det mulig for en børsemaker i Norge å ordne samskyting, eller må børsa sendes til fabrikken?
  5. Batter

    ..... .. ..

    De som er redd for at den bedre halvdel i huset skal klage når Tormeken kommer i hus, blir tyst neste gang hun lager mat... I say no more
×
×
  • Create New...