Jump to content

verminator

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

verminator's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Bør hele bolt mekanismen tørrpusses før skyting eller bår det være litt olje i sleidene slik at bolten går glattere? Takker for svarene forresten
  2. Har prøvd nå med Hoppes elite foaming gun cleaner, fikk satt på en liten mykplast slange på tuten for å gjøre det letter å komme ned i kammeret for å få fyllt opp løpet, ser ut til å funke bra , lar det bare stå i en 5 min og kjører over med bronse børste og pussepropper usannsynlig mye dritt som kommer ut av løpet nå , den skal vistnokk fjærne mantel også. (edit) jeg ser nå også at jeg får mantel farget metall på pusserproppene kan også være fra børsten.
  3. Nå har jeg pussa og pussa . Brukt cleanbore sin solvent, parker hale pusse stokk og bronse børste. lar løpet stå med solvent i ca en til to timer, å pusser løpet tørt mellom hver behandling. Fjerde runde nå med solvent og pusseproppene kommer ut like skitten . Har dere noen tips om hvordan jeg kan se om det fortsatt er mantel i løpet? eller burde jeg bruke en mantelfjerner nå?
  4. Lest litt mere: Slik jeg forstår det ved innskyting av løp er det en "fersk rifling" direkte fra fabrikk som samler mer mantel enn ett løp som det har gått noen kuler i. Å grunnen til at man pusser er for å jevne ut avleiringene for å minimalisere gradvis økende mantelavleiring . Så sånnsett skulle det vell holde med å pusse vekk mantelen når man var ferdig med å skyte inn løpet? og kanskje starte innskytingen på nytt ?
  5. Jeg var på skytebanen for ett par dager siden for å skyte inn den nye riflen min. Lykkelig uvitende som jeg var skjøt jeg inn rifla uten å pusse med mantelfjerner og bronsjebørste . Jeg vil bare vite om det kan ha skjedd noen skade på løpet i forhold til presisjon o.l? Rifla er en Browning A-Bolt i .223 rem, ammunisjonen jeg brukte var Norma Jaktmatch.
  6. Når jeg var 14 år skøyt jeg ei lirype med en gammel baikal 12/70 o/u ladda med shurshot 34g sekser sammen med fadern ca. 500 meter fra huset vårt.
  7. æ må si at dialekta gjore d adskilli mere interressant å læse å ikke minst arti...
  8. bor i ett område med mye muligheter, børsa skal brukes på alt som kryper å flyver fra rype til rådyr
  9. Hei! jeg er ny her på forumet skal kjøpe min første rifle i 223, vurderer enten en browning a-bolt eller en remington 700 ltr. Jeg ser helst etter en rifle som skyter bra med 55 grain og som har muligheten til tyngre kulevalg og eventuelt hjemmeladning om det blir noe av. Er det noen som har erfaring med 55 grain fabrikk ammo i 700 ltr er det en god "alrounder" og hva kan være bakdelen ved å velge en "alrounder"? Er det mye custom arbeid på 700'en for å få den til å gå godt?
×
×
  • Create New...