Jump to content

fredd

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

fredd's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Er det noen her på forumet som vet hvor man kan få tak i deler til Voere modell 2117 semi auto rifle.
  2. fredd

    Foldestokk.

    De hadde bestilt et parti med foldekolber på sandnesarms.så takker for svar.
  3. fredd

    Foldestokk.

    Jeg aner ikke hvordan de er sveist.kanskje noen som vet???
  4. fredd

    Foldestokk.

    Kanskje det er noen her på forumet som har en liggende??, som de ikke bruker.Isåfall er det bare å sende en pm.
  5. fredd

    Foldestokk.

    På Midway har de kun foldestokker som er sveiset,som du ikke kan folde sammen.
  6. fredd

    Foldestokk.

    Hei noen som vet hvor man kan få kjøpt foldestokk til Ruger 10/22 som ikke er sveist? og jeg kjenner til regelverket om foldestokk så det er ikke en del av spørsmålet
  7. fredd

    Bolt buffer

    Teflon eller plast tenker jeg,skal prøve meg frem og se hva som er mest holdbart.Synes det er noen stive priser på en plastpinne hvis du skal kjøpe dem.
  8. fredd

    Bolt buffer

    Hei skal lage noen bolt buffere til min ruger 10/22,er det noen som har mål på buffrene i hodet???.
  9. På mine nye våpenkort som ble utstedt 14.12.09 står det, ( Ervervet på grunnlag av affeksjon-ikke tillatt som bruksvåpen ).for min del er det helt greit da jeg har arvet de og av den grunn synes det hadde vært synd og kvitte seg med de for og få plass til jaktvåpen.
  10. Da var søknaden i boks, fikk endret et par våpen til affeksjonsvåpen. Så da skal det kjøpes en heldempet ruger 10/22.
  11. fredd

    Ruger 10/22

    Hei har fått kjøpetilatelse og skal kjøpe en heldempet ruger 10/22,men lurer på hva de forskjellige betegnelsene står for.Hva er foskjell på en ruger 10/22 dsp og en dsp ss??
  12. Den er renset i all slags sprit og smurt med det meste.i de fleste tilfeldene kiler patronene seg på vei inn i løpet,men de gangene den veksler fint så klikker den.er lei hele rifla. noen tips???
  13. Det er ei gammel voere halvauto salongrifle.rifla er snerten og fin den men den bare kiler og tuller hele tiden,har prøvd etter alle kunstens regler og få skikk på den,men den er ikke veldig sammarbeidsvillig.tenkte jeg skulle prøve og selge delene av den.kan jo værer en rundt om som kunne ha bruk for et sluttstykke avtrekk eller no.
  14. Hei har ei defekt salongrifle som jeg skal levere inn til onkel blå for å gjøre plass i jaktgarderoben min.kan man plukke deler av den og kun levere inn låsekasse?eller er det løp og låsekasse man må levere inn????
  15. Hei har ei gammel Alfa spesial carabiner enkeltskudd salongrifle.Noen som har noen info om disse,når og hvor de ble laget.Har inntrykk av at det var mange av disse rundt om på bygda før i tiden.
×
×
  • Create New...