Jump to content

johnniz

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

johnniz's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. hehe, når rifla er kjøpt. blir det blogging av vær gang jeg har vært i glugga.
  2. okei! takker for svar.. tror dere at det er et bra kjøp og kjøpe den howa pakken de har på jaktdepoet? den billigste howa'en i .223 med en Niko Stirling 3.5x12x56 ? hvis jeg i tilegg kjøper den lyddemperen de har dær til 3.000,- inkl. montering kommer det på rundt 9.000,- .. da kan jeg også presse inn en tofot. er foresten villig til og gi 10.000,- for rifle OG kikkert!
  3. skal det ikke også hjelpe mot at løpet går varmt? hva har det egentlig og si ? forklar hva som skjer hvis løpet går varm. hvor mange skudd skal til på en feks. howa med normalt løp. går varmt?
  4. hm.. Jeg så på jaktdepoet at mange av våpene var i "heavy barrel" ? altså veldig tjukkt løp. jeg syns nesten at det ble litt for tungt men? noen som har erfaringer? hva er et pluss med dette?
  5. jeg har sotte sammen en pakke.. hva syns dere om den ? tror dere det er verd prisen ? har sotte opp budsjette litt for og få med alt av utstyr.. http://www.xxl.no/jakt-vaapen/vaapen/ri ... em-9005691 ( Rifle ) http://wingevapen.no/index.php?do=product&id=392 ( Kikkertsikte ) http://jaktdepoet.no/webshop/default.as ... 40&uid=341 ( Lyd demper ) http://jaktdepoet.no/webshop/default.as ... 40&uid=342 ( To fot ) http://wingevapen.no/index.php?do=product&id=7 ( Revelokk ) prisen til alt dette ble rundt 9500,- ! jeg må regne med frakt i tilleg, men i og med at det bare er en time til jaktdepoet så kjører jeg lett dit og henter lyddempern og tofoten.. så, hva syns dere ? lurer litt på den kikkerten hmm.. nesten for billig eller ?
  6. skal ta meg en tur til jaktdepoet på fredagen tror jeg..
  7. okei.. Noen som har noen tips til ammo til mikkel rev? vil helst ikke at han skal eksplodere men dø på stede.. Hvis dere skjønner ; )
  8. Unødvendig sitering fjernet. Kjell Olav Hva har rifle stigningen og si egentlig ? : )
  9. Ja, håper det! kikkerten skal vist være veldig bra.. vet du hvordan magasinet er på denne?
  10. jeg tror det blir en Remington 700 SPS .223 m/ Schmidt & Bender 2,5-10x56.. hva syns dere ? noen fine fakta om kikkerten? kikkert og rifle ligger ute til salg for 9.900,- på finn.no
  11. Hvordan Ammunisjon skal jeg bruke på reven ? Har lest en god del, men finner aldri ut av det dær med helmantel og ekspanderende kuler.. greit om noen kunne forklare litt om hvorfor akkurat den ammunisjonen passer bra til rev, og hva som passer til fugl. og hvorfor.. Tusen takk for alle svar foresten! det har hjulpet meg veldig! jeg skal bestemme meg for rifle innen onsdagen. slik det ser ut nå, blir det kanskje denne: http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=19750925
  12. har du linker til gode utenlanske nettsider hvor man kan bestille kikkert osv.. ?
×
×
  • Create New...