Jump to content

landstad

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by landstad

  1. hei, har ei beagle tispe på 16 måneder! har skutt 13 rådyr for henne å 2 rever:) første dyr datt for henne da hun va 5mnd! er veldig fornøyd med beagel som jakt hund, å som familiehund! lykke til med bra valg av hund!

  2. hei, jeg har en klaring på 6,7mm i mellom kikkert å løp, å det går sånn akkurat å skifte løp med kikkertn på, når man lirker ut løpet...

    tror montasjene heter Hawke match mount, kikkertn er en meopta 3-12x56.

  3. har hausken mini på sako quad'n min! testa 17hmr kaliberet i dag, cci v-max syns det dempa bra! testa også 22lr med Winchester super-x! men det ble jeg ikke imponert av! syns 17hmr hadde større forskjell enn 22lr hadde med og uten demper!

     

    men det har vel med type ammo å gjøre.

  4. jeg er for :D har en sako quad i kaliber 22lr og 17hmr, å bruker en kikkert til det! jeg har notert antall knepp i mellom kalibrene... og det funker fint for meg!

    har også blaser r93 i kaliber 9,3x62, men er på farten til å annskaffe meg et nytt løp... 308 eller 6,5.

  5. kjøpte A-tec cmm-4 på min Marlin 60ss, den funker som bare det :D men kan man skyte med Stinger ammo i den? har en alm demper i stainless til salongen å, men den har jeg ikke skutt med stinger ammo!

  6. hehe, ja det er en sjangse å ta når man kjøper billig kikkert! men topp når det funker... :)

     

    jeg chimset med tre lag av øl-boksen, da var jeg 20 cm over innertier.. så ca. en halv meter differanse! og jeg chimset opp kikkert festene for å ikke berøre løpet, chimset de med sånn ca. 2mm! det utgjorde vel noen cm av den halv metern det og!

×
×
  • Create New...