Jump to content

landstad

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by landstad

  1. hei blodbad! nei mener Tore Brandzæg ja!han er vel onkel til Tor Andreas!
  2. jakter ikke hare med min hund nei! men har hatt los på hare med tispa ja, men hun ble tatt av sporet!
  3. @.260 jeg kjøpte tispa av Tore Brandzæg ifra sparbu! du kan få nr. til han vist du er interrisert!?
  4. hei, har ei beagle tispe på 16 måneder! har skutt 13 rådyr for henne å 2 rever:) første dyr datt for henne da hun va 5mnd! er veldig fornøyd med beagel som jakt hund, å som familiehund! lykke til med bra valg av hund!
  5. Gaupefall i flatanger i dag! hanngaupe 16kg.
  6. festene på løpet er heller ikke like! sånn at det ikke skal gå an å bruke på hverandre!
  7. landstad

    Sako Quad

    hei, jeg har en klaring på 6,7mm i mellom kikkert å løp, å det går sånn akkurat å skifte løp med kikkertn på, når man lirker ut løpet... tror montasjene heter Hawke match mount, kikkertn er en meopta 3-12x56.
  8. har en blaser proff.r93 med 9,3x62 løp kappet til 50 cm og montert en a-tec maxim på løpet. brukes til elgjakt og rådyrjakt.. total lengden på børsja er 111cm! er fornøyd med 9,3x62!
  9. har hausken mini på sako quad'n min! testa 17hmr kaliberet i dag, cci v-max syns det dempa bra! testa også 22lr med Winchester super-x! men det ble jeg ikke imponert av! syns 17hmr hadde større forskjell enn 22lr hadde med og uten demper! men det har vel med type ammo å gjøre.
  10. nei, må vel ikke det nei:) beagle'n får snart lang "ferie" nå, helt til neste års rådyrjakt! har ikke hatt harelos eller rev los enda på tispa, der er det vist kun rådyr som gjelder, enda ivertfall!
  11. har ei beagle tispe på snart 8 mnd.(bildet) har blitt skutt 11 rådyr for henne i år:) det er medesin for unghund det:) og for en stolt eier!
  12. har nettopp innvistert i en hausken mini til quad'n min! den funka bra på 17hmr'n.. har ikke prøvd den på 22lr enda!
  13. har to meopta 3-12x56 m lys... å har en zeiss classic 2,5-10x50 uten lys .. jeg synes zeissn har bedre lysstyrke uten lysdot enn meoptaen med lys i skumring! også er zeissn mer hendig, å ca. 4 cm kortere og lettere enn meoptan. men jeg liker begge siktene
  14. landstad

    Sakoklubben

    hei. melder meg inn i sako klubben, med min sako quad 17 hmr og 22lr med meopta 3-12x56 m-lys og a-tec cmm-4 demper, begge løp er gjenget!
  15. jeg er for har en sako quad i kaliber 22lr og 17hmr, å bruker en kikkert til det! jeg har notert antall knepp i mellom kalibrene... og det funker fint for meg! har også blaser r93 i kaliber 9,3x62, men er på farten til å annskaffe meg et nytt løp... 308 eller 6,5.
  16. jeg har kaliber 17hmr. med nesten samme utgangshastighet som 6,5x55! kula er ikke større i diameter enn ei luftgevær kule.. hvis det var det 17 kaliberet du siktet til?
  17. har også blaser professional i 9,3x62, den er til børsjemaker nå, for kapping til 50cm og montering av A-tec maxim og montering av kickstop:) gleder meg til å prøve den ijænn:) noen som har erfaring med kickstop i blaser? blir det som smør på flesk sammen med demper?
  18. Marlin 60ss, med 14 skudd`s rørmagasin!
  19. Område 10 er vist fult også! ble skutt 3 stk oppi Kvam nå i kveld! der er vel bare å gratulere:)
  20. hei, jeg tenkte å bestille fra opticzone... en Leupold vx-1 1-4x20! men jeg bestilte heller på www.theriflescopestore.com! å det var ikke noe problem
  21. har et savage mod 24v med kal 222win og kal. 20 i hagla. venter på ny kikkert på den (leupold vx-1 1-4X20 med leupold Qwr ringer). skøt rådyr med den i høst. Helt greit bruksvåpen
  22. okei, takker! A-tecen er kortere å lettere enn Alm dempern å! men diameteren er større på a-tecen!
  23. kjøpte A-tec cmm-4 på min Marlin 60ss, den funker som bare det men kan man skyte med Stinger ammo i den? har en alm demper i stainless til salongen å, men den har jeg ikke skutt med stinger ammo!
  24. hehe, ja det er en sjangse å ta når man kjøper billig kikkert! men topp når det funker... jeg chimset med tre lag av øl-boksen, da var jeg 20 cm over innertier.. så ca. en halv meter differanse! og jeg chimset opp kikkert festene for å ikke berøre løpet, chimset de med sånn ca. 2mm! det utgjorde vel noen cm av den halv metern det og!
  25. nå er kikkertn innskutt øl-boks trikset funka som bare det! takker for hjelpa:)
×
×
  • Create New...