Jump to content

Espen K

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Espen K's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Espen K

    Landegode

    Jeg har lyst til å prøve jaktlykken på denne sagnomsuste øya utenfor Bodø, men jeg har ikke klart å finne noe informasjon om hvor jeg kan kjøpe jaktkort.. Er visst lokale grunneiere så hverken Bodø JFF eller Inatur hadde info. Lurer på om noen på det eminente forum har en kontaktperson jeg kunne snakket med?
  2. Phew, da fyller jeg ut den first thing i morra tidlig. Hadde vært litt av en smell å bli stoppa i den nederlandske tollen.. Er det sånt man slipper hvis man har europeisk våpenpass? Har hørt at det gjør det mye lettere å ta med seg våpen rundt i Europa.
  3. Hei! Jeg skal på jakttur til Alaska i påska, og gleder meg som en unge. Jeg har fått tillatelse til å ta med hagla mi inn i Statene, men når jeg skal bestille flybillett ser jeg at jeg blir å mellomlande i Nederland, snarere bestemt Amsterdam. Hva er reglene her? Må jeg søke om å få ta med våpenet inn i Nederland, eller trenger jeg ikke sålenge jeg ikke skal inn i selve landet? Prøvde å ringe den Nederlandske tollen, men der kom jeg ikke gjennom.
  4. Ingen? Er litt desp her.. Om ingen vet/har får jeg ta en ca-måling fra et bilde. Vet at løpet er 71 cm, så det skulle da ikke bli så altfor unøyaktig.
  5. Hei! Jeg sitter og skal søke om å få ta med hagla mi inn i USA, også må man fylle ut totallengden på våpenet. Uheldigvis studerer jeg i England og får ikke sett børsa før ei ukes tid før jeg drar, så spørsmålet er om noen av forumets opplyste sjeler har totallengden på en Valmet 212 i hodet. Evt om noen som har den i skapet kunne gjort meg den tjenesten og sjekka lengden? Takker så mye:D
  6. Hva skal til for å kunne jakte i England? Jeg bor og studerer her for tida, så det kunne jo vært artig å utforske jaktmulighetene. Forøvrig gikk min jakttur i år hjem til Norge, og håper å få til en tur hjem på nyåret også.
  7. Hei! Jeg har fått tilbud om å kjøpe denne billig. Det eneste eieren vet at det er ei baikal .22 fra 1993. Er det noen som vet hva modellbetegnelsen er, og evt kan si noe om den? Tenker å klaske på en litt mer kurant kikkert og bruke den først og fremst som et billig treningsvåpen.
  8. Takk for svar! Tenkte ikke å jakte i Oslo, la det til mer som en indikasjon på at Finnmark ikke er så aktuelt. De fleste steder som kan nåes med tog eller buss er interressante!
  9. Heihei, nytt medlem og første post. Jeg håper å få tid til noen dager plukkjakt etter hare og rype rett før jul, men har aldri gjort dette før. Er det noen som har tips til områder? Er jo greit med litt dyr, men det viktigste er jo å komme seg ut. Bor i Oslo, men det er jo ikke all verdens vanskelig å reise noen timer. Takker, Espen.
×
×
  • Create New...