Jump to content

Larsen

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Larsen

  1. Larsen

    Mossberg løp.

    Er det noen som veit om noen nettsteder (helst norske) hvor man kan få tak i løp til ei mossberg 590 mariner? Har sjekket med midwaynorge.no, men de hadde alt annet enn løp=)! Takk.
  2. Larsen

    Feltbukse, M75

    Takk for gode svar.. Feltbuksa har sine feil den og, for eks. at den holder mye vann når den først blir blaut. Men, den er solid. Jeg sliter med å finne ei bukse som er like god, som faktisk er råd å få tak i. I tillegg er jeg usikker på om forsvarsbrukt sine feltbukser har to lommer. Kanskje en ubetydlig detalj i noens øyne, men man må vel være kresen på utstyret sitt om det enten er dyrt eller rimelig. Får vel bare lete videre og kanskje er jeg heldig og finner et eller annet utsalg.
  3. Larsen

    Feltbukse, M75

    Ja, jeg veit det sikkert er hundrevis av slike innlegg i forumet. MEN.. Jeg lurer på hvor man kan finne ei original feltbukse som har to sidelommer, fargetype oliven. Vi brukte de i forsvaret da jeg var der, og jeg sliter med å finne ei privat. Kan noen hjelpe meg?? Takk=)
  4. Larsen

    Mossberg hagle..

    Takk skal du ha, og takk for godt svar!
  5. Larsen

    Mossberg hagle..

    Er det noen som vet om en forhandler som selger Mossberg mariner? Kunne godt tenkt meg ei lett, rustfri hagle som tåler en trøkk. Takk:)
×
×
  • Create New...