Jump to content

rigel

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

rigel's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Spesialfelt pistol og revolver burde vært delt opp i ytterligere klasser 22 burde vært fjernet fra klassen, minimum kaliber burde vært 32, eller man kunne oprette 2 kaliber klasser om man skyter bare for gøy så trenger man jo ikke klasser i det hele tatt, da kan man jo like godt slå sammen alle klasser for grov, fin, miltær og spesial osv. om det skal være konkurranse bør det jo være mulig å hevde seg også med grove kaliber. Vanskelig å konkurere med 38 special revolver mot 22 revolver for eksempel, eller 9 mm spesialpistol mot 22
  2. Kan man hevde seg med en STI Edge kal 40 i militærflet?
  3. rigel

    Miljøammunisjon???

    er såkalt full-metal amo å annse some miljøammunisjon? Hva med teflon-belagt bly ammo? skal kjøpe inn mye ammo og satse på mye trening fremover så da vil jeg helst ha noe som ikke skader helsa (ja skyting er vel av enkelte forbundet med å være litt tøff, men folk med dårlig helse er ikke så tøffe Om man skulle føle seg dårlig noen dager er ikke dette noe problem egentlig, problemet ligger i ting som samler seg opp i kroppen og gir langvarig skader/helseplager. Etter min mening er det bedre å være litt føre-var, spesielt om man skal skyte inne om vinteren. Må vel være noe i at så mange har blitt dårlig av såkalt miljøammunisjon i forsvaret. Men hva er egentlig såkalt miljøammunisjon?
  4. Det er jo så mye snakk om helseskadelig miljøammunisjon i forsvaret. Hvordan er det med ammo man kjøper for pistol, kaliber 9mm, og 40 SW, 38 special, osv osv. er dette også blitt helseskadelig miljøammunisjon?? Om man skyter veldig mye så er vel dette noe å tenke på?
  5. rigel

    Walther PPS

    Walther PPS (Police Pistol Slim) 9mm noen som har formeninger om denne, jeg tenkte for litt bruk i sivilpistol
  6. Hei noen formening om STI Edge kaliber 40 er dette et bra våpen, tenkte å bruke til praktisk standard klassen samt til litt militær felt, er ikke ute etter å vinne, har ikke tid til å trene så veldig mye, men mest for gøy. Noe som kjenner dette våepenet, utsendemessig er det jo nydelig i mine øyne.
  7. Hvordan er JP riflene for praktisk rifle konkuranse skyting? Eller er det andre rifler som er klart å foretrekke for denne skytegrenen?
  8. rigel

    Armbrøst

    Litt utenfor tema her, men hva er dagens regler på armbrøst? Er det så og si umulig å få tilatlelse på dette nå? Og hva er grunnen til dette, er det mangel på et forbund for armbrøst, eller vil selv ikke dette hjelpe?
  9. Her artig lite våpen klasse 1 (men finnes vel ingen som selger i Norge) http://www.naaminis.com/25naa.html hva skyter egentlig folk med i klasse 1
  10. Ja jeg feilberegnet nok 2,5 tommer Hvem forhandler Clock 380 (compact 25?) ? er disse å få ta i her til lands, noen som har den på lager, rekker muligens å få inn kjøpetilatelse før NM Og noen tips om hvordan man bør trene på hurtigomladning av revolver?
  11. Flere dumme spørsmål Fra alle klasser bortsett fra 1 er det trekk fra hylster? For revolver kan man ha fastloader med ekstra skudd klart i hånda, eller må disse holdes i "magasinholder" frem til omlanding
  12. S & W 325 har ikke den for langt løp da? Jeg leser på internett at løpet er over 102 mm (2,5 tommer) Og hva er optimalt våpen for Sivilpistol Klasse 2?? vurderer å kjøpe våpen for denne klassen, er PPK 38 ACP bra eller er det andre alternativer som klart er å foretrekke ?
  13. Skulle gjerne meldt meg på, men ser ikke ut som jeg har noe våpen som ikke gir meg ekstremt med bakdeler Har a) en snub-nose revolver 38 special, 5 cm løp, og kun 5 skudd, og hylster som er tregt og trekke fra. Hvorfor er det ikke noe egen klasse for snub-nose revolvere, det er jo det som er EKTE sivilrevolver, man går da ikke med store revolvere og smoking. Sivilpistol 1 er vel for snub nose revolvere, men mindre en 7,5 mm, hva slags revolvere er det da, lommerevolvere i 22 LR ?? Ingen klasse for snub-nose 5 skudds ????? Er det skrivefeil i regelverket? er det maks begrensning på mindre enn 7,5mm altså? ikke minimum? b) 9mm pistol, men for stor den jeg har til å stille opp i noen av boksene.
×
×
  • Create New...