Jump to content

2maslu

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

2maslu's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for alle svar! Jeg kom i kontakt med Trond på svartkrutt.net han virker som om han har en grei peiling. Han sa: Jeg vil anta - belgisk masseproduksjon av .22 short, solgt gjennom Hagen i tidsrommet 1880-årene frem til (sorry) ca 1920 Det å dokumentere at den er fra før 1890 er - meget vanskelig. Så jeg får nok ta kontakt med lokale lensmann og fortelle at jeg er i tvil om den er før 1890 eller ikke.
  2. Ingen som vet? Er litt stressa med å finne ut om det er lov til å ha denne uten lisens eller ikke.
  3. Heisann Fikk en børse av en gammel mann i dag. Jeg vet ikke stort om børser generelt så jeg spørr her. Han sa: -22caliber -Ble brukt til å slakte griser Det står på børsa: -L.H. Hagen & Co -Staal -Christiania -532 Utseende: -Åttekantet løp -Den er ikke så veldig stor Bilder: Jeg vil gjerne vite: -Ca byggeår -Sjelden? -Prisanslag -Diverse opplysninger Kolben har også endel sprekker. EDIT: Etter å ha drat gjennom løp og tørket litt støv osv. så kan jeg se at løpet er riflet. EDIT: Da har jeg skrudd av kolben og oppdaget noen flere stemplet. Inni kolben: En krone med bokstavene "ST" under. På løpet: bokstavene "GM" bokstaven: "T" 2 forskjellige steder. bokstaven: "L" Vil takke for svar på forhånd.
  4. Tråden er ryddet for x-antall unødvendige quoter. Kjell Olav hehe, har hørt noe lignende en del ganger, du er nok ikke den eneste. Jeg blir nok den ikke eneste jeg heller.
  5. Vil takke for alle svar! Setter pris på det.
  6. Hehehehe, ja jeg skjønner Ja, det er utrolig praktisk. hehe ja.
  7. Hehe, det må til det vet du. Ja, det var ett godt tips! Det er da fortsatt mange som bruker AG3 da. Tror nok ikke det er 416 i alle avdelinger når jeg skal inn heller. Ok, jeg tror jeg skjønner
  8. Ja, hvis jeg en dag finner seriøst ut at jeg kanskje skal handle noe der. så gjør jeg nok det. Jeg viller bare danne meg ett bilde over hvor loven ligger i forhold til osv. Jeg skjønner, ja loven er stadig i endring!
  9. Til opplysning nå startet jeg ikke denne tråden for å bli kritisert om jeg kommer inn i forsvaret eller ikke. hva jeg får lov til og ikke i forsvaret. eller typ "hva skal du med det?" Mitt svar er at jeg er interresert i dette. Derfor startet jeg denne tråden for å finne ut mere om hva som var lov for en med ikke noen sånne tillatelser å kjøpe fra utlandet.
  10. Hmm, nå har de andre sagt at det kanskje er mulig da?
  11. Jeg er fullstendig klar over det at de som er "militær freaker" faktisk ikke kommer inn.
  12. Fåglarna vet hvor mange rødfis med tilhørende puss vi avfyrte for å drille inn tilbaketrekningsdrill.. Tro meg, etter din førsteganstjeneste, vil du synes 8 dollar for en rekylforsterker (som ikke vil virke uten lett sluttstykke) er ganske nøyaktig 8 dollar for mye. Nå har jeg ikke sett den der rekylforsterkeren til 1% (!) av den norske prisen, men tenk nøye gjennom hvorvidt den er forsvarlig bygget til å motstå trykket.. Spesielt om du skal veive rundt med den der i nærheten av folk Hehe, men det er alikavel litt kult å ha syns nå jeg. http://www.robertrtg.com/g3bfa.html der ser du den til 8 dollar. det er H&K helt lik den de selger i Norge. forskjellen er at den der er nok brukt.
  13. Ok, gjør den det? Practac blir vel litt i dyreste laget for meg Hva viss jeg blir troppsjefen da? hehe, ja den blir den nok. Syns den er tung nok fra før av egentlig, men alikavel dritkul børse med litt stæsj på.
  14. Ja, det har jeg hørt noe om:) Hehe, rekylforsterker koster 800kroner i Norge og 8 dollar i utlandet, det er liksom litt kult å ha liggende også.
  15. Jeg tror vel det går ann uten også? Hvertfall nok til å skyte semi? hehe
×
×
  • Create New...