Jump to content

Danish

Members
  • Posts

    154
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Danish

  1. Jeg støper selv, og har ingen dårlige erfaringer med det...

    Kjøper du deg ei lee-tang, følger det med måleskje og tabell for ulikt krutt (Den kan du sikkert finne gjennom sidene til midway også).

    Bruker bare federal-hylser, og det største problemet er å få tak i tennhetter.

    Tror jeg har kjørt noe sånt som 250 skudd gjennom min Remington 870 uten plunder. Eller, de første skudda var kanskje litt overlada, som Marvin her på forumet sikkert kan bekrefte.

  2. Kjære trådstarter,

     

    For et år siden, var jeg der du er nå. Jeg så den samme filmen på youtube, og bestemte meg for å lete etter et løp nummer to. Jeg bestemte meg for 22-250, og fant et billig ett her på kammeret (betalte 500 spenn inkl. frakt). Som du påpekte, må du nødvendigvis ha en patron som stemmer med bolthodet til 308 for at det skal være brukbart.

     

    Jeg for min del, kjøpte meg et justerbart trebor på biltema og kjørte ut profilen på låskassa og pipa i 2/2 bøkeplanker. Deretter kappet jeg til flatjern med 10mm profil og borret hull til å stramme tre-bushinga.

     

    Fungerer utmerket, og min 700 SPS kan nå spise 308, 22-250, 30-06 (ja, enkeltskudd) og 358.

     

     

    EN FATTIGMANNS SYSTEMRIFLE.

  3. Det var også en fryktelig irriterende pris han skulle ha for disse skuddene, mtp at det er rene blyprosjektiler. Vet at S&B 45 ACP hos enkelte klubber på østlandet ligger på 2,10 kr/smellen.

     

    Men uansett... Min erfaring med finn.no, er at det ALLTID kommer en kålorm og tror han har gjort tidenes kjøp!

  4. En kamerat av meg solgte ei rifle med "presisjonsgaranti" til elgjakt. Det gikk ut på at selger kunne komme innen 14 dager å kreve handelen ugjort, hvis presisjonen ikke holdt til elgjakt.

     

    Kameraten min lovte snusboks-presisjon på rifla, selvfølgelig skrevet på papiret.

×
×
  • Create New...