Jump to content

Danish

Members
  • Posts

    154
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Danish

  1. Danish

    Litt stiv pris

    Denne burde jo nesten flyttes til kupp-tråden her inne,
  2. Jeg leste gjennom de første sidene på debatten, og første-innlegget er jo bare helt usansynlig morsomt. Serious shit, hva i alle dager prøver denne mannen å oppnå?
  3. Jeg er utrolig fornøyd med servicen jeg har fått på JD Drammen, spesielt i senere tid!
  4. Jeg støper selv, og har ingen dårlige erfaringer med det... Kjøper du deg ei lee-tang, følger det med måleskje og tabell for ulikt krutt (Den kan du sikkert finne gjennom sidene til midway også). Bruker bare federal-hylser, og det største problemet er å få tak i tennhetter. Tror jeg har kjørt noe sånt som 250 skudd gjennom min Remington 870 uten plunder. Eller, de første skudda var kanskje litt overlada, som Marvin her på forumet sikkert kan bekrefte.
  5. Jeg har en howa m1500 i 338wm som jeg er storfornøyd med. Gav 3500, ny fra jaktdepotet.
  6. Kombiner finn.no og bruktmarkedet med litt tolmodighet, så finner du til slutt noe du ikke vil angre på!
  7. Howa M1500 med fabrikkrulla Winchester SuperX 180gr 338 WM. Det var så tette samlinger at jeg ikke trodde det jeg så! Party-Dansken.
  8. Som ungdommen ville sagt i dagens 2011: SMUD!
  9. Kjære trådstarter, For et år siden, var jeg der du er nå. Jeg så den samme filmen på youtube, og bestemte meg for å lete etter et løp nummer to. Jeg bestemte meg for 22-250, og fant et billig ett her på kammeret (betalte 500 spenn inkl. frakt). Som du påpekte, må du nødvendigvis ha en patron som stemmer med bolthodet til 308 for at det skal være brukbart. Jeg for min del, kjøpte meg et justerbart trebor på biltema og kjørte ut profilen på låskassa og pipa i 2/2 bøkeplanker. Deretter kappet jeg til flatjern med 10mm profil og borret hull til å stramme tre-bushinga. Fungerer utmerket, og min 700 SPS kan nå spise 308, 22-250, 30-06 (ja, enkeltskudd) og 358. EN FATTIGMANNS SYSTEMRIFLE.
  10. Våpenpass får du på politikammeret. Du må løse dansk jegerkort (http://www.naturstyrelsen.dk/Naturoplevelser/Jagt/) Registrering av skutt vilt skjer henholdsvis til amtmand (fylkesmann) og grunneier. Det er også noen tak på hvor mange kilo kjøtt du kan ta med deg ut av landet.
  11. Du må dog ha gyldig grunn til innførsel. Stevne, jakt eller børsemaker.
  12. Det var også en fryktelig irriterende pris han skulle ha for disse skuddene, mtp at det er rene blyprosjektiler. Vet at S&B 45 ACP hos enkelte klubber på østlandet ligger på 2,10 kr/smellen. Men uansett... Min erfaring med finn.no, er at det ALLTID kommer en kålorm og tror han har gjort tidenes kjøp!
  13. Jeg anbefaler Federal Ultrashock på det varmeste. Billigere og mindre rekyl. Krever også mindre av skytteren. Relatert tråd: viewtopic.php?f=3&t=40560
  14. Jeg kan bekrefte at hjemmelading er tom for 338 partizan. Rakk å kjøpe en pakke for testing, men når jeg skulle bestille et lass var han tom. Fikk beskjed om at det Var i bstilling og etter all sansynlighet på lager innen høsten
  15. Synes du skal ta med deg tegneblokka til f.eks jaktdepotet eller noen av de andre butikkene som selger slikt. Alternativt kan du ta en telefon til Alms. Det er utrolig hvos hjelpsomme de er med å lese spesifikasjoner fra dataark.
  16. TIPS; finn din nærmeste yrkesskole eller ingeniør-fagslinje. Selv er jeg maskiningeniør-student, og jobbene for gutta i skytterlaget er som smør for meg!
  17. For den prisen, kan du kline til å kjøpe deg et billig brukt ladesett først som sist!
  18. Jeg arvet en gammel zeiss båtkikkert etter bestefar. Fortsatt storfornøyd.
  19. Lad etter veiledende info i Vhita-tabellene, men bruk hue tre ganger når du skal finne en brukbar COL. De er fryktelig like Lapua Scenar - så det er nok en god start der...
  20. En kamerat av meg solgte ei rifle med "presisjonsgaranti" til elgjakt. Det gikk ut på at selger kunne komme innen 14 dager å kreve handelen ugjort, hvis presisjonen ikke holdt til elgjakt. Kameraten min lovte snusboks-presisjon på rifla, selvfølgelig skrevet på papiret.
  21. Her må du være mer spesifikk på hvilken hagle du skal ha... Og det er vell ingen som merker seg ut som "billigere" enn de andre, sånn egentlig. Det er penger å spare ved å kjøpe varer på tilbud, og penger å tape på å kjøpe til fullpris!
  22. Synd at jeg ikke er grønn og kjedet til døde på Skjold lenger...
  23. Jeg har kjøpt partier med S&B på Jaktdepotet når det har vært tilbud der. Nå lader jeg selv.
×
×
  • Create New...