Jump to content

VAN

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by VAN

  1. ville bare takke for et flott NM i Bergen og Åsane :)

    Og rette en stor takk til SPONSORENE!!! Holstad våpen , A-tec og sportsvåpen da !! Takk for flotte sponsorpremier!!

  2. virker som folk har hatt litt forskjellige opplevelser når det gjelder ammo , for min del har jeg bare prøvd s&b, og hjemmeprodusert. og det funker. :D nå må jeg bare få kommet meg inn i varmen en tur å få testet den der. er ikke helt stødig på henda i -9 grader akkurat. :)

  3. var å prøvde den i dag..fungerer gull!!men var bein kaldt!! så noe god trening var det ikke..men den smeller ihvertfall!!får ta den med inn i varmen og få prøvd den vel :D godt nytt år!!

  4. hehe...jeg skal nok få smørt`n.,pangen altså, den andre pangen smører jeg på andre måter helst :)

    nøyer meg nok med den oljen jeg har..får sikkert kjøpt mye fint smøremiddel , men er ikke det jeg kommer til å bruke mest tid og penger på :) man skal tross alt bli en habil skytter , og ikke en smøregutt..men våpna mine får den stellen og omsorgen de skal ha , og fortjener!

  5. da varn i hus!!godt!! forbanna klin den derre transportguffa a gett!! fikk vel bort det meste tror jeg. hva slags våpenolje bruker dere? tror den jeg har heter gunslick eller no(dette er ett sett) :) smørte den skikkelig , nå må jeg få kommet på banen fort som mulig!! :D

  6. er sånn dagens marked er det :) tjene mest mulig , på den mest rimelige måten. gjelder det meste av produkter! :) jaja. jeg får vente til jeg får den før jeg trekker noen konklusjoner!

  7. håper jeg slipper unna disse barndomssykdommene jeg leser om her inne..men alt i alt er vel dere som har denne pangen fornøyde vel? kan ikke være noe småfeil med hvert eneste våpen håper jeg. hadde vært deilig å tatt den rett ut av esken , pusset bort all fabrikkfett , oljet den godt og skutt med den uten funksjoneringsfeil. og forhåpentligvis skutt godt med den etterhvert , det er ihvertfall planene min , gjenstår bare å se om den oppfyller de forhåpningene!1 :D

  8. :) sier noe der!! hehe. men øvelse gjør mester!

    takk for det :) jeg har trua på denne pangen jeg ihvertfall..har prøvd litt diverse 9mm . og en ting er helt sikkert , man må opp i pris for å få noe som går godt!!

  9. vel hjemme igjen fra sjøen!!ble en bom i dag gett.:) jaja.jakta har så vidt begynnt!på vei inn , nesten ved brygga vår , lettet det jaggu nærmere 150 gås fra jordet nede ved vannkanten. drar dit i marra for å prøve :D hehe..kan bli interresant.

  10. i marra tidlig bærer det ut på et skjær her i østfolds skjærgård!!gleder meg!!bryr meg ikke om været som er meldt;) her skal det jaktes:)får håpe det er noe ender ute som kan slå seg ned på lokkefuglene..shit jakt til dere andre innpå her!!

×
×
  • Create New...