Jump to content

Eiesaren

Members
  • Posts

    508
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Eiesaren

  1. Noen som har erfaringer med kuiu? Er det gode klær? Hvordan er de og handle med?

    Vurdere handle litt fra der, liker camoen deres.

  2. Vi har brukt labrador cargo og flyfrakt hver gang og er kjempefornøyd, det har vært liten prisforskjell på fly og båtfrakt.

    Vi spurte i hvert tilfelle både på fly og båtfrakt og det var ikke store forskjellen på noen av kassene, det lønner seg og be om tilbud på begge deler og be om tilbud på forhånd så man slipper noen overraskelser.

  3. Bruker blypatroner i størrelse 5-6 vanligvis, mener stort sett de fleste eg har brukt ligger på rundt 36g.

    Hørt om flere som bruker leirdue ammo med hell og, men da begrenser avstand seg litt vil eg tro.

    Angående klær så er erfaringen min at man kan nesten bruke hva som helst, virker som det viktigste er sitte rolig, fint å slå opp et camo nett over/forran seg.

    Det er greit og ha med seg bra med skudd, noen ganger får man mulighet til mange skudd, andre ganger så er det ikkje sikkert en ser duer.

  4. Vi pleier som regel innom wildebees når vi lander i SørAfrika, bra valuta kurs som gjer det rimelig og handle spisser, klær og annet utstyr man trenger.

    Mye bra klær/sko i god kvalitet som også passer på jakt her i Norge.

    Sist tur vi var nedover nå i april hadde vi kun med oss de klærne vi brukte og ekstra skift med undertøy og handlet resten der :)

  5. Har om hørt flere dårlige erfaringer angående jaktspisser på Schiphol, har reist via Tyrkia, Heathrow og Dubai til Sør Afrika noen turer og har ikkje vært problem på dei flyplassene :)

    Som nevnt over her er en god bue koffert noe og absolutt anbefale, blir håndtert hardt.

×
×
  • Create New...