Jump to content

stroem

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by stroem

  1. rev nr 7.fikk den på åte kl2300.reven var i full gang på åte.I det skuddet gikk, spratt opp og satte kursen mot skogen.jeg kunne se at den falt fremover flere ganger,tydelig skuddtegn.gikk ut for å sjekke,men da støkket jeg reven ca 50m fra skuddplassen.Da var det bare å vente til de ble skytelys i dag. rifla ble byttet med hagle og hund, en munsterlander.fulgte blodspor ca 200m inn i ett plantefelt,det var tydelige blodspor og reven hadde lagt seg flere ganger. hunden tok stand, og ble koblet fra,imellom trærne kunne jeg se hunden gå rundt ei skjørte-gran,så jeg regnet med at reven låg død der,stor ble overaskelsen da reven spratt ut 2m foran meg med kurs ned dalen.fikk inn en treffer med med hagla,oppfølgings skudd gikk ikke da hunden allerede hentet den inn og fikk lagt den ned.Må si at jeg etter dette har fått enda større respekt for reven,som klarte å komme seg unna og nesten unnslippe med ett lavt bogtreff med 6,5 oryx(det var ett bra hull på utgangs siden, og alt blodt den hadde mistet) første ettersøket sesongen 09/10.det ente godt denne gangen, den 3 tispa i år.

  2. Rev nr 4 p?jorte?, sto ?nakket i telefonen da jeg s?en skygge p?ordet,fisket frem kikkerten og fikk ?p?n rev.ladet b? og vinduet ble lirket opp.reven hadde det travelt over jordet,men jeg fikk stoppet den med ett bjeff.ei tispe la seg ned i smellen,6,5 oryx.

  3. Har kjøpt meg sako 85 i 9,3,har ingen erfaring med dette kaliberet.jakter elg på fjellet der holdet sjelden blir 30m,men på hjorte jakta er det sjeldent hold over 30m. hvilken type fabrikk-ammunisjon skal jeg velge.Tenker da på minst mulig kjøtt-ødeleggelse.

     

    mvh Stroem

  4. Rev nr 3 på hjorte-åte,datt kl 0140.Hørte hundene til en nabo laaangt unna stå å bjeffe,da var det bare å komme seg på plass i vinduet.den kom rett på åte skuddet falt tvert den stoppet,rett ned.

    Ikke så heldig på gaupe post i dag,etter avsluttet drev kom gaupa på posten min ca 15min etter jeg hadde forlatt den..og det bare på 10-15 meter på det nærmeste..sånn er livet!

  5. Doot..rev nr 2.såg at reven hadde vært på hjorte åte natt til i dag,satt til kl 2..den måtte jo komme etter jeg hadde gitt meg,så i dag la jeg hunde mat i krafta til kokmorr-pølse,slengte det i rettning åte.og no datt den 2245. Mye spor å se.

  6. Da datt det endelig en rev ved åte,en hann rev.har sett den ved åte de 3 siste nettene.men med høygravid samboer fristet jeg ikke lykken mens hun sov,selv om jeg har demper på 6,5,skyter fra sovrommet,men i går kom reven kl 2300.såg at den kom smygende ut på jordet, veldig forsiktig.børsa var rigget slik at den låg imellom vinduet og karmen,noe redusert skyte-sektor,men rettning åte.Etter inspeksjon i dag, såg jeg at reven hadde markert jevnlig hele skogkanten.må vel av dette tippe på at dette var revir hannen.

  7. Som 6,5 nevnte,men en annen variant ,i fjor fylte jeg 60l ved-nett med div godbiterfestet det til meg og spente på skiene,3 av 4 ble tatt mens de paserte åte( alle 3 bjeffet før de kom og det var i starten av feb), en på åte.Det er sikkert en revir rev her nå,som ble nevnt.Hundene mine er helt besatt av å pisse langs traktorveien som går forbi åte,avstand vei åte er ca 50 m.

    Godt nyttår

  8. Reven passerer åte hver natt nå.men ingen spising på hjorten,mat restene derimot forsvinder fort.Har ravn og skjære på åte også. fikk rev-varsler i posten i dag, driveway patrol fra Ebay.er spent på hvor bra den funker,men med en pris på 157,50 tåler en litt start problemer.

  9. det ligger ca 10cm med snø,100moh lenger opp ca 20-30.var en tur etter fugl i dag,såg mye spor etter mikkel,lite etter annet.plassen åte ligger er på kanten av en bratt skogkledd dal.område ellers brukes som kjøttfe-beite fram til senhøsten.

  10. Da har reven vært ved åte.ut i fra sporene har den gått en runde rundt,for så og sette seg ved hode på hjorten.den hadde ikke rørt dyret.såg det når jeg var bortom med øksa.huggde opp lår og bakre del av ryggen, samt vomma.

×
×
  • Create New...