Jump to content

stroem

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Thor, sender du våpen og ammunisjon fra Norge via transportør til utlandet?
 2. stroem

  Drivjakt 2018

  Flott opplegg, takk for turen.
 3. stroem

  Igjen fra Polen

  Kjempe bra tur..med mange gode opplevelser.
 4. Det er Drivjakt det er snakk om.
 5. Har vært på tur til Tsjekkia 3 ganger nå uten det helt store resultatet . Hvor burde man reise og med hvem. Tips og innspill motas med takk.
 6. Dekk til børsa med ett pledd når den ligger i glugga, det gjør jeg. Da slipper du trekk fra glugga.I tillegg slipper du at børsa lager lyd mot karmen av gluggen, om du må vri på børsa.
 7. Har en 85 sjøl og der fulgte det med en "plastikk kopp" til å spenne ned og opp, send en pm så kan du ringe om du ikke får ordnet det.
 8. rev nr 7.fikk den på åte kl2300.reven var i full gang på åte.I det skuddet gikk, spratt opp og satte kursen mot skogen.jeg kunne se at den falt fremover flere ganger,tydelig skuddtegn.gikk ut for å sjekke,men da støkket jeg reven ca 50m fra skuddplassen.Da var det bare å vente til de ble skytelys i dag. rifla ble byttet med hagle og hund, en munsterlander.fulgte blodspor ca 200m inn i ett plantefelt,det var tydelige blodspor og reven hadde lagt seg flere ganger. hunden tok stand, og ble koblet fra,imellom trærne kunne jeg se hunden gå rundt ei skjørte-gran,så jeg regnet med at reven låg død der,stor ble overaskelsen da reven spratt ut 2m foran meg med kurs ned dalen.fikk inn en treffer med med hagla,oppfølgings skudd gikk ikke da hunden allerede hentet den inn og fikk lagt den ned.Må si at jeg etter dette har fått enda større respekt for reven,som klarte å komme seg unna og nesten unnslippe med ett lavt bogtreff med 6,5 oryx(det var ett bra hull på utgangs siden, og alt blodt den hadde mistet) første ettersøket sesongen 09/10.det ente godt denne gangen, den 3 tispa i år.
 9. rev nr 6, ble felt i dag ettermiddag kl 1600. En hanrev med skabb.den var på åtet natt til i dag, men pga dårlig med månelys ble det ikke løsnet skudd.
 10. Rev nr 4 p?jorte?, sto ?nakket i telefonen da jeg s?en skygge p?ordet,fisket frem kikkerten og fikk ?p?n rev.ladet b? og vinduet ble lirket opp.reven hadde det travelt over jordet,men jeg fikk stoppet den med ett bjeff.ei tispe la seg ned i smellen,6,5 oryx.
 11. Har kjøpt meg sako 85 i 9,3,har ingen erfaring med dette kaliberet.jakter elg på fjellet der holdet sjelden blir 30m,men på hjorte jakta er det sjeldent hold over 30m. hvilken type fabrikk-ammunisjon skal jeg velge.Tenker da på minst mulig kjøtt-ødeleggelse. mvh Stroem
 12. Rev nr 3 på hjorte-åte,datt kl 0140.Hørte hundene til en nabo laaangt unna stå å bjeffe,da var det bare å komme seg på plass i vinduet.den kom rett på åte skuddet falt tvert den stoppet,rett ned. Ikke så heldig på gaupe post i dag,etter avsluttet drev kom gaupa på posten min ca 15min etter jeg hadde forlatt den..og det bare på 10-15 meter på det nærmeste..sånn er livet!
 13. Doot..rev nr 2.såg at reven hadde vært på hjorte åte natt til i dag,satt til kl 2..den måtte jo komme etter jeg hadde gitt meg,så i dag la jeg hunde mat i krafta til kokmorr-pølse,slengte det i rettning åte.og no datt den 2245. Mye spor å se.
 14. Da datt det endelig en rev ved åte,en hann rev.har sett den ved åte de 3 siste nettene.men med høygravid samboer fristet jeg ikke lykken mens hun sov,selv om jeg har demper på 6,5,skyter fra sovrommet,men i går kom reven kl 2300.såg at den kom smygende ut på jordet, veldig forsiktig.børsa var rigget slik at den låg imellom vinduet og karmen,noe redusert skyte-sektor,men rettning åte.Etter inspeksjon i dag, såg jeg at reven hadde markert jevnlig hele skogkanten.må vel av dette tippe på at dette var revir hannen.
 15. I JEGER fra 2008 står det en repotasje om villsvin jakt ved, hotel jagerhof Ostsee med norsk kontakt, Erling Kjelvik. Er det noe her inne som har jaktet der? Erfaringer osv.
×
×
 • Create New...