Jump to content

T-Man

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by T-Man

  1. Det er vel ikke nødvendigvis hvor sirlig v-strukturen er satt opp som er så fryktelig viktig. Min erfaring er at så lenge de innkomne duene har et sted å sette seg i midten av lokkedue-flokken så er det det viktigste. Samtidig som at duene må være vendt mot vinden, da dette er naturlig landingsmåte for duene. Sjelden jeg har sett at duene lander utenfor formasjonen i det hele tatt.
  2. Fantastiske videoer/Bilderedigeringer GAB. Tok meg anledningen til å se på rypejakten du også hadde liggende ute... Selv med magre takseringer så er slike bilder/filmer nok til å glede seg enda mer til en fantastisk tur på fjellet i september. Duene skal også jaktes!
  3. Finn litt legde i åkeren å plasser ut lokkeduene. Det fungerer som regel helt fint så lenge legde-flekken er stor nok. Innenfor 15-20 meter bør det ikke være noe problem å finne skutt fugl. Om man har litt tolmodighet så kan man skyte de fleste duene over legde-flekken.. I regnvær kan skudd skremme fuglene ut av skogen. opplevde det senest sist helg, da vi jaktet på et område hvor duene har gjort stor skade på avlingen. Et bomskudd på en due "fikk løs" ca 60 duer fra nærliggende skogområder...
×
×
  • Create New...