Jump to content

Mathias

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mathias

  1. Vi sliter litt med å finne jaktterreng til duejakta. Er det innafor å spørre om noen deler? Eller har gode tips til hvordan man kan organisere den slags? Send gjerne priv beskjed (Har hatt litt dårlig hell med å spørre bonden uanmeldt.)
  2. Fin film! Så veldig gøy ut
  3. godt er fra sunnmøre, men bor i oslo, har studert og jobbet her i fem år. er helt ny på ringduejakta, så jeg prøver og feiler litt sammen med en kompis. er faktisk litt usikker på hvor stedet vi skal på er, vi har ordnet det via slektninger til en annen jaktkompis. hvor holder du til?
  4. Ser ut til at vi får prøve oss på en åker eller to utenfor Mysen. Noen fra område som har noe nyttig info fra årets første dag?
  5. Beklager, bor i Oslo, men noen timer i bilen må man jo såklart regne med
  6. Hehe. Jeg har lest flere av sidene, og funnet mange gode lærerike tips! Det jeg i hovedsak spør etter (litt uklart sådan), er om noen har gode råd for å finne seg en åker-flekk? Har forsøkt å ringe et par bønder, der den ene var heeelt uinteressert og ble omtrent sur, og den andre hadde andre han hadde lovt bort til.. Noen som vil dele?
  7. Hei, er ny på forumet, men ble anbefalt av en fra Østmarka JFF å forhøre meg her. I utgangspunktet spurte jeg han om tips til grunneiere eller områder som egner seg til duejakta.. Han fant ikke frem til kontaktpersonen han hadde brukt før, men anbefalte å høre med folket på kammeret.no Noen som har gode råd, områder de vil dele, eller grunneiere med åpne armer? Tips og råd tas imot med takk!
×
×
  • Create New...