Jump to content

_oysteink

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

_oysteink's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har sett de på de Butler Creek dekslene, men disse er vel av gummi/plast? De fungerer sikkert som du sier veldig bra, men jeg er dog såpass forfengelig at jeg kunne tenkt meg noe som var bedre tilpasset og med en flottere finish! Er som nevnt utrolig fornøyd med den totale finishen på Leupold, og hadde egentlig forventet at ekstrautstyr som de leverer var standard for alle de større kikkertleverandørene.
  2. Hei! Har akkurat gjort en bestilling på en Swarovski Z6i 2.5-15x56mm og tenkte jeg skulle kjøpe flip-back linsedeksel og lysskjerm til denne. Dette var dog ikke så enkelt som jeg trodde, da det ser ut for at eneste tilbehøret Swarovski har til denne er et "sovepose" deksel som skal pakke inn hele kikkerten. Kunne godt tenkt meg å ha alu-deksler også på denne, slik som jeg har på mine Leupold kikkerter. Er det gjenger på begge "rørendene" for denne kikerten? Kanskje jeg kan montere på deksler fra en annen fabrikat en Swarovski? Noen som vet om andre fabrikater som passer overens, eller må jeg krype til korset og gjøre en invistering av "sovepose"
  3. Hei! Undrer på om det er noen andre som deler min meget negative erfaring med leveranse av Schultz & Larsen produkt? Jeg bestilte en S&L Victory 6,5x55 med spiralflutet løp og KKC skjefte hos den norske importøren i Mars 2010. Forespeilet levering var da 3 uker. Etter mye mas fikk jeg riflen tilsendt i Juli 2010, dog med løp uten fluting. Jeg har etter den tid gjentatte ganger tatt kontakt med både importør og direkte til mailadressen på S&L's internettsider. I oktober 2010 fikk jeg til svar fra S&L der de fortalte at de hadde hatt problemer med sykdom og utskifting av produksjonsutstyr. Henvendelser i den senere tid har vært resultatløs. Importøren virker til å ha alt på sitt rene, og sier jeg kan "bruke opp" løpet jeg har nå mens jeg venter på det jeg skal ha. Det er greit at jeg har mottatt et våpen som er fult brukbart, men det irriterer meg grenseløst at det tar så lang tid å få tilsendt det løpet jeg faktisk har kjøpt, på tross av at de har hatt problemer med sykdom og produksjonsutstyr for 1 år siden! Noen andre med lignende erfaringer?!
×
×
  • Create New...