Jump to content

AlexNode

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AlexNode

  1. Jeg fikk ikke noe beskje om at jeg skal sende noe i retur. Fik bare melding at de skal rydde i saken. Men dem aldri kommer med noe forslag igjen. Ikke eter purring på mail en gang. Og jeg har masse ting å gjøre en og jakte på butikkskjeffen for å hjelpe han fikse egne feil. Bruker fritid på andre type jakt
  2. Nei da, fiksed selv og lever videre
  3. Husker at noen år siden kammeret.no var også lest gjennom google translator dette går så fint når man er interesert i saken motivasjon er alt. Kan også hjelpe med oversetelse eller komentarer til bildene fra den storeste russisk forum. Hvis noen trenger hjelp send pm eller skrev her. Bare at alle førstor min tolkning
  4. Izh 94 og izh 94 taiga er samme våpen. Masse info på russisk f.e. http://talks.guns.ru/forummessage/56/20.html rifle i bruk http://faq.guns.ru/izh94.html (google translator kan hjelpe å lese seg gjennom ) Våpen er byggd på izh 27 hagle basis. Samme plusser, samme problemmer.
  5. Fikk svar at dette var feil våpen sendt til meg (demovåpen) og at saken skal ordnes snarest. Aldri hørte noe igjen. Selv sendte flere e-mailer for å minne om meg selv. Fikk ikke svar. Fortsett venter at dette kanskje skjer noe, men syns at 4 uker var nok, å nå har jeg rett å dele sin erfaring med den leverandør her. Selv om man skal sende, eller har på lager en "demovåpen" etter at den var brukt og var flere skudd avfyrt fra den, syns jeg den skal minst oljes og pusses for å sende til neste kunde. Da jeg bestemte meg å gå videre å bygge opp rifla som jeg ønsker. Dette som irriterer, at jeg fikk ikke våpenkort enda. Selv om dette er en måned fra kjøpedato... Vil vente ett par uker til og skal ringe til våpenkontor.
  6. Jeg allerede var forsiktig. Derfor der stå smile i uttrykk. Skriver jeg noe feil eller noe alvorlig vondt som er ikke løv å snakke skal jeg bare beklage og fjerne mitt innlegg.
  7. Jeg har prøvd å få ordne dette med dem. Første gang fikk svar at de skal ordne saken. Og etter dette aldri hørte noe fra dem. Purret med epost flere ganger. Fikk ikke svar. Mange som svarer ikke når se utenlands navn (ikke vondt ment, men dette er sant) Ventet nesten en måned for jeg kommer hit med bilder. Ønsker ikke å krangle med noen, kan fikse alt selv, dette innlegg her er bare for å advare andre, at slik kan dette skje med den leverandør. Kjenner at dette er godt forbruker løv i Norge, men gidder å sende våpen tilbake og miste den i posten eller i butikk eller noe sant og sitte uten våpen, våpensøknad og penger til slutt. Bor her nesten 7 år men, likevel er litt uvant å klage på dårlig servise og gå "rett" vei. Er fornøyd med den liten som jeg få. Rifla er pusset opp og er i Drammen nå for å montere lyddemper. (Den er kjøpt som en bygge prosjekt, skal duracoates osv..)
  8. Njaa... fikk "julegave" av dem. Avtalte kjøp av et helt ny Tikka T3. Jeg har åpnet postpakke akkurat den 31.12.12 kl 19:00. Var kjempe "gave" for meg. "Litt" rust over alt... og småskader ... Jeg kann ikke komme med de bildene i deres Tikka klubben...
  9. Min liten IMHO. ( Og dette er den mening fra en av det utlegninger ) Bo dem fast i Norge, skal dem på jegerprøvekurs. Og skal dette på norsk. Skal forstå norsk lov (våpen,jakt,natur) og bli kjent i språk so mye at dem klare seg å lese dette boka og ta en test. Da kan dem kjøpe våpen. (Denne vei jeg gikk gjennom selv) Vis dem kommer hit bare for noen måneder i år da skal dem ha eget dokumenter om at dem fylle samme krav i sin land som norske her. (og dette ikke noen problem hvis dem er jegerer fra for) Hvis gjøre dem ikke det, da kommer dem til norske natur med sin jakt tradisjon og trо meg du vil ikke liker dette Ønsker dem kurs på polsk? De kan fikse dette i Poland Mvh Alex.
  10. Bare for å blir sikkert før gjøre jeg noen galt: Hvis skal jeg kappe fra 60 cm til 45 cm nå, da skal ikke jeg søke om dette og kan jeg gjøre det jobben selv utenom spesialiserte børsemaker verksted? Er dette riktig? Takk. Mvh Alex.
×
×
  • Create New...