Jump to content

Bearshot

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Bearshot's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kan man betale søknadsgebyren på nettet? I så fall hvor? Kan nemlig ikke finne den. Siden man skal ha med kvittering for betalt søknadsgebyr så bør jeg jo ha betalt den før jeg leverer inn søknaden. Kan jeg betale gebyret hos politiet når jeg leverer søknaden?
  2. Ok, skjønner! Men må man betale søknadsgebyr? I så fall hvor mye er den på? Vet også at det er en del dokumentasjoner som jeg må vise i tillegg til søknaden. Er det noe mer enn dette jeg trenger å levere/vise?: - Ferdig utfylt våpensøknad - Legitimasjon - Jegeravgiftkort Hvis ja, hva er det jeg mangler?
  3. Ok, takker for raske svar! Så da trenger jeg ikke skrive noe i disse rubrikkene?: 1. rubrikk: Medlemskap i skytterlag / -klubb: (kopi av medlemskort vedlegges) 2. rubrikk: Tilslutning til godkjent skytterorganisasjon, (kopi av startkort/medlemskort/statlisens vedlegges)
  4. Ser at dette står om erverv av skytevåpen, men spørsmålet mitt er om dette kun kjelder for øvelser- og konkurrasneskyting. Altså, hvis jeg kun skal bruke en hagle til vanlig jakt på småvilt, må jeg da være med i et jaktlag eller liknende for å få godkjent våpensøknaden? Jeg er nemlig ikke med i noe jaktlag og har kun lyst til å jakte alene. Takker for svar! § 2-12. Erverv av skytevåpen til øvelses- og konkurranseskyting Tillatelse til å erverve og inneha gevær eller hagle til øvelses- eller konkurranseskyting kan gis til søker som godtgjør medlemsskap i skytterlag/-klubb eller idrettslag med skyttergruppe tilsluttet en skytterorganisasjon godkjent av Politidirektoratet. Søkerens skytterlag/-klubb må ha og utøve program for skyting med den aktuelle våpentype. Programmet må være utarbeidet av skytterorganisasjonen. Tillatelse til å erverve og inneha pistol eller revolver til øvelses- og konkurranseskyting kan gis til søker som godtgjør 6 måneders aktivt medlemskap i skytterlag/-klubb tilsluttet en skytterorganisasjon godkjent av Politidirektoratet. Det gis bare tillatelse til å erverve og inneha slik pistol eller revolver som lovlig kan brukes innenfor de skyteprogrammer som vedkommende skytterorganisasjon administrerer. Søkerens skytterlag/-klubb må ha og utøve program for skyting med den aktuelle våpentype. Programmet må være utarbeidet av skytterorganisasjonen. For å kunne erverve og inneha våpen til øvelses- og konkurranseskyting må søkeren kunne fremlegge medlemskort fra lokal(t) skytterlag/-klubb samt startkort, startlisens eller medlemskort fra de(n) av Politidirektoratet godkjente skytterorganisasjon(er) som vedkommende har tilknytning til. Det kan gis dispensasjon fra kravene i første, annet og tredje ledd dersom særlige grunner foreligger.
×
×
  • Create New...