Jump to content

Dishwasher

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About Dishwasher

  • Birthday 08/20/1991

Dishwasher's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Mange takk for svarene karer Er nok sikkert bare dette kontoret da regner jeg med.. Får forsøke å ringe andre steder
  2. Hei! Jeg snakte nylig med en kar på Sunnhordland politikammer over telefon, og hørte om jeg kunne få tilsendt søknadsskjema for erverv av våpen i posten. Da fikk jeg til svar at dette var noe man personlig måtte komme og hente, og gikk ikke an å sende postveien. Er dette nye regler, eller har det alltid vært slik? Jeg ringte for sikkerhetsskyld XXL i Stavanger for å høre etter om de hadde søknadsskjemaer, og fikk høre det samme der. Forstod det også slik at de ikke hadde søknadsskjemaer i butikkene lengre.. Syns det er trassig å måtte dra ens ærend til nærmeste lensmannskontor når man bor i utkanten, for å få dette søknadsskjemaet. Kan det hende at det er butikker som fremdeles har skjemaer liggende, og gjerne få det tilsendt derfra? Takker for svar
  3. Okok, takk for tipset! Du har vært meget behjelpelig
  4. Takker for langt svar La oss si at jeg søker om disposisjon nå, siden jeg teknisk sett er under 18 en måned til. Vil våpenet da bli oppført i min verges navn? Dersom det er tilfelle, blir det overført automatisk til mitt navn den dagen jeg fyller 18? Jeg antar at det vil bli som en vanlig innvilgning, bare at jeg trenger mine foreldres underskrift i søknaden, men spør for sikkerhetsskyld Hadde vært trassig med mammas navn i våpenkortet, haha. Jeg har også kikket litt på Ultralighten ja, riktignok ikke Lux, men det er vel igrunn samme våpen bare med litt mer pynt. Selv om at jeg først og fremst kommer til å bruke hagla til rype, så liker jeg å holde mulighetene oppe - Derfor vil jeg foretrekke en med 76mm kammer på, spesielt når jeg først kjøper ei hagle som ligger godt over økonomiklassen Ellers ser jeg at prisene varierer voldsomt fra butikk til butikk, så dersom man vil ha en god pris så gjelder det å holde øynene åpne.
  5. Hei! Nå har det seg slik at det nærmer seg rype-sesong igjen, og i den anledning tenkte jeg at det ville passe bra å gå til anskaffelse av ei hagle når jeg blir 18 om en måned. Det jeg lurer på, er om jeg allerede nå kan sende inn en søknad til politikammeret? Må jeg søke dispensasjon da, eller kan jeg f.eks be om å få tilsendt eventuelt innvilget søknad på 18 års-dagen? Jeg er usikker på hvor lang behandlingstid det er på slikt, så jeg vil foretrekke å være litt tidlig ute. Holder det å oppgi at jeg skal ha ei O/U i kaliber 12, eller må jeg mer eller mindre ha bestemt meg for modell før jeg sender inn søknad? Og er kopi av jegeravgiftskort tilstrekkelig for å få søknaden innvilget? Har forøvrig kikket litt på Beretta SP 686, (som jeg syns virker å være ei fin førstegangshagle ) men de siste månedene har det vært en voldsom prisoppgang på denne hagla. Er det noen som vet årsaken til dette? Er trassig å måtte betale 5 lapper mer, bare fordi man er litt "sent ute".. Dette skal selvfølgelig ikke være noe hinder. Jeg syns bare det er litt kjipt, og nokså rart i tillegg Ble visst en god del spørsmål dette Håper noen tar seg tid til å lese gjennom, og komme med noen vettuge svar! Takker!
×
×
  • Create New...