Jump to content

sverdfisk

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sverdfisk

  1. Dere får kjøpe en antikk svartkrutt colt til han så slipper dere alt styret, da får han også en EKTE cowboy gønner som kanskje til og med har skutt en lusete indianer eller en falskspiller. Kan fort bli litt dyrt bare. Regner med at du som bror kjenner han bedre enn noen andre og har 100% kontroll på om han burde ha en revolver eller ikke.

  2. vil politiet ha en kopi av jegeravgiftskort er det helt greit, ikke noe problem. Vil de ha kopi av et gyldig jegeravgiftskort som er betalt så er det helt greit det og. Og helt forståelig i og med at det står at den skal brukes til jakt på søknaden.. Ser ikke noe problem med å legge ved noen av delene, skulle bare ønske jeg hadde fått det med meg når jeg leverte søknaden, men nå sa dama på kontoret at det ordna seg uansett.. så da venter jeg.

  3. Hei!

     

    Bare lurte på hvor viktig det er å levere med kopi av jegeravgiftskortet. Leverte en søknad i dag, men det var til en resepsjonist som ikke hadde greie på noe. Hadde ikke fått med meg at dette var nødvendig jeg heller før nå. Førte selvsagt opp jegernummeret mitt på søknaden, vil jeg få avslag uten kopi av kortet?

×
×
  • Create New...