Jump to content

308

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

308's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. 308

    Valgets kvaler

    Begynner å bli fastere bestemt på at jeg vil ha treskjefte. Det betyr at Sauer outback ikke blir valgt ....... (og da sparer jeg jo også 5 lapper...) Men er fortsatt usikker på om jeg skal velge Sauer 202 Classic eller Sako 85 Hunter. Liker den presise gangen på sluttstykket til Saueren, men samtidig liker jeg best magasinløsningen til Sako. Utseende til Saueren er og meget fint, men jeg synes treskjeftet virker noe tynt. Synes det var interessant å høre om rustbestandigheten. Er det noen som vet om det er forskjell mellom disse to riflene på det? Dette ble ikke lett.......
  2. 308

    Valgets kvaler

    Er det flere som har noen gode råd til meg??
  3. 308

    Valgets kvaler

    Ja, Wadcutter. har sett på en Zeiss Classic 2,5-10x50 m/lys. Håper det blir bra.
  4. 308

    Valgets kvaler

    Takk for det Mauser68 Er og enig i din betraktning rundt treskjefte - synes det ser bedre ut.
  5. 308

    Valgets kvaler

    Ja, er enig i at magasinløsningen på Sako var bra. Her var dte også 5 skudds mens det på Sauer var 3 skudds....
  6. 308

    Valgets kvaler

    Har en del spørsmål som kan få i gang diskusjonen: Er det forskjell i presisjon på Sako og Sauer? Betyr plastskjefte kontra treskjefte noe på presisjonen? Jeg synes og at Saueren var noe trang i kammeråpningen - betyr det noe i forhold til renhold etc? På Saueren gikk sluttstykket utrolig presist i kammeret - er det bare en fordel eller ?
  7. 308

    Valgets kvaler

    Ja, jeg har vært og "klådd" på alle tre.Likte alle. Er det noen objektive forskjeller som kan hjelpe meg til å ta det rette valget?
  8. 308

    Valgets kvaler

    Har bestemt meg for å investere i ny jaktrifle til hjortejakten. Kaliberet blir nok 308, men ved valg av rifle ble jeg i stuss. Er ikke så bevandret i våpenverden og trenger derfor noen råd fra dere. Jeg har sett på tre rifler 1) Sako 85 Hunter med treskjefte 2) Sauer 202 Classic med treskjefte 3) Sauer 202 Outback med plastskjefte Er det noen av dere som har objektive fakta som kan hjelpe meg til å gjøre det rette valget?
×
×
  • Create New...