Jump to content

Bakkelid

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bakkelid

  1. Etter at jeg tok av rekyldemperen min, og gikk over kolben min med olje og pussepapir skulle jeg montere tilbake rekyldemperen. Etter at jeg hadde skrudd i skruene inn igjen, så jeg at rekyldemperen hadde nok kontakt med kolben siden demperen er litt "myk". Så jeg lurer på om noen har et godt tips til et stoff som jeg kan legge imellom som gjør at demperen blir "limt" til kolben og hindrer at fukt kommer i mellom?

     

    takker for alle tips:)

  2. Hei

     

    Jeg skal begynne og jakte nå, og har dårlig syn. Jeg har skjeve hornhinner på det høyre øyet mitt, som gjør at jeg kun kan få 60% maks syn på det øyet. Ergo blir bruk av kikkersikte litt mere vanskelig enn normal siden synet mitt blir en del defust når jeg sikter. Jeg er ute etter andre som kanskje har samme problem som jeg og tips og råd.

    På forhånd takk til alles om svarer.

  3. Hei

     

    Jeg skal begynne å jakte nå, og har dårlig syn. Jeg var hos optiker idag og fikk beskjed om at med linser så kan jeg få maks 60% syn på høyre øyet, altså den jeg sikter med. Vet at det finnes sikter som kan korrigere + og -, men fins det sikter som kan korrigere skjeve hornhinner? Eller finnes det sikter som kan monteres slik man kan sikte med venstre øyet, selv om man ikke skal skyte links? Eller er det beste for min del å lære seg å skyte links? Håper det er noen med erfaringer angående mitt problem, er veldig glad for alle tips og råd jeg kan få.

×
×
  • Create New...