Jump to content

Bakkelid

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bakkelid

  1. Hei Noen som har et tips til et godt kikkertsikte til en rimelig penge? Skal sette det på gamle rifla mi, så noe Zeiss er ikke vits i å montere...
  2. Etter at jeg tok av rekyldemperen min, og gikk over kolben min med olje og pussepapir skulle jeg montere tilbake rekyldemperen. Etter at jeg hadde skrudd i skruene inn igjen, så jeg at rekyldemperen hadde nok kontakt med kolben siden demperen er litt "myk". Så jeg lurer på om noen har et godt tips til et stoff som jeg kan legge imellom som gjør at demperen blir "limt" til kolben og hindrer at fukt kommer i mellom? takker for alle tips:)
  3. Bakkelid

    Våpensøknad

    Hvor lang tid tar det og få behandlet en våpensøknad hos politiet?
  4. Bakkelid

    Jaktstøvler

    Noen som har gode tips til jaktstøvler? Har tenkt på merker som Crispi, Viking, Lundhags. Andre som har erfaringer med disse merkene?
  5. Hei Jeg skal begynne og jakte nå, og har dårlig syn. Jeg har skjeve hornhinner på det høyre øyet mitt, som gjør at jeg kun kan få 60% maks syn på det øyet. Ergo blir bruk av kikkersikte litt mere vanskelig enn normal siden synet mitt blir en del defust når jeg sikter. Jeg er ute etter andre som kanskje har samme problem som jeg og tips og råd. På forhånd takk til alles om svarer.
  6. Hei Jeg skal begynne å jakte nå, og har dårlig syn. Jeg var hos optiker idag og fikk beskjed om at med linser så kan jeg få maks 60% syn på høyre øyet, altså den jeg sikter med. Vet at det finnes sikter som kan korrigere + og -, men fins det sikter som kan korrigere skjeve hornhinner? Eller finnes det sikter som kan monteres slik man kan sikte med venstre øyet, selv om man ikke skal skyte links? Eller er det beste for min del å lære seg å skyte links? Håper det er noen med erfaringer angående mitt problem, er veldig glad for alle tips og råd jeg kan få.
  7. Takk for det! Skal sjekke ut det merke ja, noen gode tips til kikkersikte da? Vet jo at sikte er kanskje mere viktigere enn våpenet så har planer om å kjøpe et godt sikte.
  8. Jeg skal begynne å jakte storvilt nå for første gang, og lurer på hvilken rifle jeg skal kjøpe? Tenker meg en pris fra 4000-8000 for våpenet, noen som har gode råd til våpenmerke, og kanskje websider som har gode tilbud?
×
×
  • Create New...