Jump to content

Erik B. Hoksvold

Members
  • Posts

    260
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Erik B. Hoksvold

  1. Kom forresten på at til Remington Mod 870 trenger man en spesialnøkkel, en såkalt stock wrench, for å demontere/montere forskjeftet. Trenger man et slikt verktøy også til Mossberg 500/590? Hvis nei, kan jo det ansees som en fordel. :-)

     

    PS: Noen som skulle ha en Winchester 1300 (med løse choker og i kaliber 12) å selge, forresten? Den er den eneste som overgår en 870 Wingmaster i eleganse.

    Jeg brukte vertfall ikke noe spesialnøkkel til dette, løsnet som bare det. Tror jeg brukte et skrujern og dyttet den rundt.

  2. Tviler, du ikke kan påvise en skade på den, siden du har mistet den. Da kan vel egentlig alle som har lyst på noe "miste det" først. Men hør med dem.

  3. Det nederste løpet har som sagt over her som regel større trangboring, og da kan det være fint med et litt trangere løp på 2. skuddet. Selv bruker jeg 1/2 i det nederste og 3/4 i det øverste for å ha litt mer fart i 2. skuddet på rypa.

     

    Vet at flere alltid bruker det underste løpet på skytebanen fordi de treffer under duene med det øverste.

  4. Da gjenopptar jeg denne tråden, og stiller et spørsmål:

     

    Valget står nå mellom Zeiss Conquest og Opticron Imagic. Swarovski utgår siden jeg ikke finner "billigmodellen" med magnesiumhus som ligner på de dyre utgavene noe sted, og den tradisjonelle modellen ikke faller i smak grunnet designet. Hvis noen vet om noe slikt, kom med det!

     

    Siden jeg nå har jobbet noe i sommer, har jeg litt bedre økonomi, og kan kjøpe en skikkelig kikkert=)

  5. Bytte hagle vil jeg tro ikke er nødvendig da de fleste ikke skyter bedre med en beretta til 70000 enn en Star til 4000. Alt kommer an på hva du er vant til, og hvordan våpenet er tilpasset nettopp deg.

  6. Da høres det nesten ut som om det går litt for fort i svingene her da... :wink:

    Vi skyter jo ikke før vi kan plassere et godt og riktigt skudd som vi vet treffer vel..?

    Er jo tross alt levende dyr vi skyter på.

    Det er som med rypejakt: Du har ikke tid til å stille deg opp i den mest stabile stillingen og gjøre det du gjør på leirduebanen..

×
×
  • Create New...