Jump to content

Erik B. Hoksvold

Members
  • Posts

    260
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Erik B. Hoksvold

  1. Har brukt et elghode i hele vinter. Funker bra, vert mye rev her.
  2. Da selger jeg Zeiss'n min og kjøper en Hawke...
  3. Har en slik Driveway Patrol selv, funker fjell. 9V batteriet varer hele vintern. Bygget også og mottakeren med bryter til å kunne slå av høytaleren hvis jeg skal bruke den i glugga. Da lyser den bare.
  4. Min A-Tec Rimfire demper min CZ 452 meget godt med sub ammunisjon. Da er den nesten lydløs. Supersonic dempes litt, men ikke all verden. Dette er dog vanlig med salong.
  5. Litt lengre avstand og lavere treff pga. kulebane + litt høyere treff pga. skrå vinkel nedover = treffpunkt ca. der du sikter. 3 cm lavere på en liten rev og litt lavere treff pga. skytter vil som Skaubjønn sier kutte hårene under reven.
  6. Nå er vel dette beregnet på militæret, og er en først ute i kamp, er det vel ikke mye glede..
  7. Vi har det grønne Seifuva skapet for en 15-20 våpen, supert skap! Fyller alle våre krav.
  8. Har den i sekken da det er veldig lett å miste den. Hvis ikke ligger den i lomma samtidig som at den er festet fast til beltet.
  9. Absolutt! Har inntrykket av at predatorbestanden tar knekken på rypene. Hard jakt med hunder og manngarder i tillegg er ikke bedre...
  10. Jeg brukte vertfall ikke noe spesialnøkkel til dette, løsnet som bare det. Tror jeg brukte et skrujern og dyttet den rundt.
  11. På 22 LR vertfall (og sikkert 22 Mag også) merker du ikke forskjell på supersonic ammo med eller uten lyddemper. Den er stille nok fra før.
  12. Erter! Grønnforblanding er det beste due vet. Sådde grønnfor for noen år siden, kom igjen 2 erteplanter...
  13. Tviler, du ikke kan påvise en skade på den, siden du har mistet den. Da kan vel egentlig alle som har lyst på noe "miste det" først. Men hør med dem.
  14. Det nederste løpet har som sagt over her som regel større trangboring, og da kan det være fint med et litt trangere løp på 2. skuddet. Selv bruker jeg 1/2 i det nederste og 3/4 i det øverste for å ha litt mer fart i 2. skuddet på rypa. Vet at flere alltid bruker det underste løpet på skytebanen fordi de treffer under duene med det øverste.
  15. TWISTER: GAMMEL TYPE: En liten designforskjell er det, men ikke mye. Innmaten er nok den største forandringen. http://brukassport.no/thumb_450.php?id= ... image.jpeg http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=1526
  16. Da gjenopptar jeg denne tråden, og stiller et spørsmål: Valget står nå mellom Zeiss Conquest og Opticron Imagic. Swarovski utgår siden jeg ikke finner "billigmodellen" med magnesiumhus som ligner på de dyre utgavene noe sted, og den tradisjonelle modellen ikke faller i smak grunnet designet. Hvis noen vet om noe slikt, kom med det! Siden jeg nå har jobbet noe i sommer, har jeg litt bedre økonomi, og kan kjøpe en skikkelig kikkert=)
  17. Dette blir som å spørre hvor stor en stein er; Det kommer an på kikkerten. ...
  18. Bytte hagle vil jeg tro ikke er nødvendig da de fleste ikke skyter bedre med en beretta til 70000 enn en Star til 4000. Alt kommer an på hva du er vant til, og hvordan våpenet er tilpasset nettopp deg.
  19. Det er som med rypejakt: Du har ikke tid til å stille deg opp i den mest stabile stillingen og gjøre det du gjør på leirduebanen..
  20. Utrolig hvor mye forskjell et punktum og en bindestrek i søken utgjorde for resultatet... Takker! (Jeg søkte først, men du søkte med litt mer konkrete ord.)
  21. Noen som har ladedata til Hornady V-max 110 grain .308? Alt tas imot, men helst ikke de raskeste ladningene, da riflestigningen er 1:10... .
  22. Har Canon EOS 500D, nesten alltid flotte bilder, uansett lys.
  23. Stålull vil ta fyr ja, etter hvert.. Vet at man kan kline inn stålulla med noe, men hvor holdbart det er vet jeg ikke.
  24. Høyreklikk på driverinstallasjonsfilen - Egenskaper - Kompabilitet Hak ut "Kjør dette programmet i kompabilitetsmodus for:" og så velger du operativsystem fra rullgardinlisten.
×
×
  • Create New...