Jump to content

Terjemannen

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Terjemannen's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei, ja enig! Så ble prisen på drillingen deretter , så nå er jeg en meget fornøyd kunde!! Terjemannen (3 x Blaser)
  2. Hei, svar kom hurtig fra Blaser: Hei, Jeg får opplyst fra Blaser at drillingen du har kjøpt ble solgt fra Blaser til Magne Landrø i 2001, da var Landrø en av flere norske importører. Alle hagler og kombivåpen med magnumkammer – som din med 20-3” – tåler trykket i stålhaglpatroner, selv om de ikke direkte er testet med slike. Det som ikke kan anbefales er å skyte stålhaglpatroner i løp med boring trangere enn ½, dvs. at du ikke bør skyte stålhagl i det løpet som er ¾. Men da dette ikke er et våpen beregnet til bruk på lerduebanen, og det finnes mange alternativer til bly som er bløtere enn stål, er jo det enkleste å holde deg til disse. Best regards/Med vennlig hilsen Da var det vel slik jeg trodde! Terjemannen (3x Blaser)
  3. Hei, har sendt mail til Blaser. Skriver inn svar når jeg får det! Terjemannen (3 x Blaser)
  4. Hei, den er kjøpt ny hos Landerø for 2 uker siden. de kjøpte den inn i fjor. Terjemannen (3 x Blaser)
  5. Hei, den er ikke påstemplet liljemerket, men ifølge M. Landerø kan det ene løpet med 1/4 choke brukes med stål. Terjemannen (3 x Blaser)
  6. Hei Foxhound , det er påstemplet 2 (3/4 choke) stjerner henholdsvis 4 (1/4 choke) stjerner under hvert av løpene. Det betyr vel at løpet merket med 3/4 choke ikke bør benyttes med stål. Har veiet den på nytt nå på en nøyaktig postvekt og vekten viser 3479 gram. Terjemannen (3 x Blaser)
  7. Er det noen som har erfaringer her, skal benytte den på en D99 og kun småviltjakt. Terjemannen (3x Blaser)
  8. Takk for velkomsten!! Jeg ble spurt om hvilke våpen jeg har. Blaser D99 + R 93 og F3 game. Terjemannen
  9. Hei, fikk min nye D99 denne uken. 3479 gram std. utførelse i kaliber 5.6 x52R i rifle løpet og 20/76 i hagle løpene, forøvrig med 1/4 og 3/4 choke. Testet den igår med åpne sikter, veldig fornøyd men tror jeg ønsker meg et "lett/lite" siktemiddel med rødpunkt. Noen som har forslag/erfaringer? MVH Terjemannen
  10. Hei , jeg heter Terje er 50 år og har blitt svært jakt/våpen intresert de siste 5 år. Jakter rein-storfugl/rådyr og rype. Har fått svar på mange forskjellig saker jeg har lurt på her på kammeret, så dere har vært "nyttige" for min del. Derfor syntes jeg det var på tide og melde meg inn i håp om å kunne bidra på en aller annen måte. Terjemannen (3 x Blaser)
×
×
  • Create New...