Jump to content

krøniker

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

krøniker's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takker for svar. Er ikke plass til Lott i en ordinær Mauser 98. Må holde meg til 458 win mag. Jeg får prøve meg frem. Dette er Hornady hylster.
  2. Er det noen som vet om det går å trimme med 458 lott hylser ned til 458 win mag. Hvordan blir det med tykkelsen på godset? Har mulighet til å få en del 458 lott hylser, men har 458 win mag rifle.
  3. Ser jo at Smithson er en veldig pen montasje. Har forsøkt å finne ut hva den vil koste ferdig montert på en Mauser 98. Har ikke klart å finne noen pris, men har forstått at den er forholdsvis kostbar. Hos Rigny koster noe slikt rundt kr 60000,00 dersom man ønsker det.
  4. Takk for tipset. De har noen interessante stokker. Vil de fleste børsemakere kunne legge inn mekanismen i slike stokker?
  5. Har ei HK 270 salongrifle som jeg ønsker å bytte stokk på. Det finnes imidlertid ikke noen stokker å få tak i til denne. Er det mulig å ta en stokk beregnet for annen mekanisme ved å fylle igjen stokken innvendig med et eller annet materiale, for så å frese opp til min mekanisme og løp. Feks en Ruger 10/22 eller Mauser 98 stokk. Hva slags fyllmasse anbefales i tilfelle til syntetisk eller trestokk.
  6. Hva slags kikkert har du på din Kimber? Har selv fått tak i en slik. Vurderer å sette på en Leupold kikkert, men vet ikke helt hvilken jeg skal velge. VX-II 3-9x33mm Rimfire EFR Riflescope er jo fristende, men ser også på FX-I 4x28mm Rimfire. Fordelen med en første er jo at den har AO, det har ikke de andre. Montasjen blir nok en Leupold QRW.
  7. Valgte å gå for ei 57 cm lang pipe og en munningsdiameter på 21 mm. Dette er noe kortere pipe enn de fleste fabrikkvåpen og diameteren er også noe gøvere enn på fabrikkvåpen. Riflestigning 1:14 Når det gjelder åttekantet pipe så synes ikke jeg det passer helt for meg på en Mauser, men har er det smak og behag. Synes åttekantedede løp passer best på bøylerifler og Kipplauf.
  8. Skal bygge opp ei rifle i .458 Win Mag. Er litt usikker på hvilke dimensjoner jeg skal velge på pipa. Har tenkt ei pipelengde på 55 cm og en diameter ved munningen på 20 mm. Noen som har erfaringer på dette området.
  9. Takk for hjelpen. Da blir det Winchester hylser på meg.
  10. Har planer om å anskaffe noen nye hylser i .458 Win Mag. Hvilke hylser er å anbefale? Hvordan er Winchester og Hornady i forhold til Norma? Norma er jo de dyreste, men er det allikevel å anbefale med tanke på levetid og presisjon. Dersom noen sitter med erfaring på dette området, så hadde jeg vært takknemmelig for det. Har kun erfaring med RWS hylser (andre kalibre). RWS har ikke .458 etter hva jeg vet så derfor hadde det vært fin med deres erfaringer.
  11. Er det noen som vet hvor man kan få kjøpt 9mm kuler her i Norge til dette geværet? Kan 9mm pistolblykuler med fettrand nyttes? Kjøpte både Eunjin 9mm blypotter og en del rundkuler med våpnet, men hadde vært ønskelig å få tak i dette i Norge. Kommer ikke inn på Luftskytter.net, er dette lagt ned?
  12. Fikk i dag mitt luftgevær nummer to. Det er ei ShingSung Fire 202s i kaliber 9mm. Kjøpte denne fra Holocombe Trading Airguns i USA eller airgunexporter.com. Jeg må si at jeg ble meget positivt overrasket over dette firmaet. Hadde aldri hørt om det før, men valgte likevel å kjøpe fra disse. De ligger noe under Pyramyd i pris på varene og langt under når det gjelder frakt. Betalte $480,00 for våpnet og $80,00 i frakt. Kjøpte også 500 kuler som ble anbefalt og et adapter til bruk på dykkerflaska. (Pyramyd skulle ha minst $180,00 i frakt for det samme.) En drøy uke tok det før pakken dukket opp her hjemme. Holcombe Trading Airguns drives av en Nederlender og har spesialisert seg på forsendelser til Europa. De svarer meget raskt og godt på epost. Veldig god service. De skaffer det meste av det Pyramyd har. Jeg gikk inn på Pyramyd sine sider og fant det jeg ønsket og sendte en forespørsel til Holcombe Trading Airguns, fikk så en pris på dette fra dem, og frakt. Betalte med PayPal uten noen tillegg i prisen. Jeg kan anbefale dette firmaet på det varmeste. Jeg kommer iallefall til å bruke disse i fremtiden. Her er en link til deres nettsider. http://www.airgunexporter.com/englishindex.html Børsa har jeg ikke fått testet så mye ennå, men etter noen få skudd, så virker dette meget lovende. Her er det virkelig rå krefter ute å går. God å holde og overraskende god finish på både metall og treverk. Valgte å kjøpe nå før en evt. lovendring angående luftgevær her i Norge. VA
×
×
  • Create New...