Jump to content

luieluie

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

luieluie's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. tusen takk for hjelpen alle sammen!!! .. nå gleder jeg med ekstra mye til toppjakta.. skittjakt alle sammen!!
  2. tusen takk for svar, masse bra .. jeg bruker norma jaktmatch 9,7 gram på trening så da burde den holde?.. men jeg har også hørt at man burde skyte med en svak ladet patron pga at kula kan " stupe kråke" i fuglen?? noen som vet noe om det??
  3. hei.. er det noen her som har erfaring med å bruke 308win på toppjakt/gås??.. noen tips om hva slags ammunisjon man burde bruke?? (merke osv) takk for svar..
  4. ser der ja! her kom det masse gode råd .. jeg fikk kjøpt meg "CLL gunstokk oil finishing kit" med rød rot farge etter anbefalinger på Magne Landrø men tenkte jeg skulle også sende en mail til han rundnakke og bestille fra han også, har en par andre skjefter som skal fikses... tusen takk for alle godt råd og tips ...
  5. hei.. har kjøpt meg en ny beretta SP1 og synes at stokken er litt blass i fargen, er det noen som har noen tips om det finnes noen olje/lakk som kan brukes for og få fram litt mer av nyansene i treverket? synes også at valnøtt fargen er litt lys så kunne tenkt meg og fått den litt mørkere? noen tips? og en "finisher" som gir en halv blank overflate?.. (skulle kansje ha lagt litt mer penger i våpenet/stokken).. takk for alle tips/svar ..
  6. takk for tipsene .. da blir det shoppingrunde på meg imorgen tusen takk for hjelpen alle sammen, lykke til med jakta!
  7. tusen takk for svar.. glemte og skrive at det kommer til og bli mest canadagås, da det er mest av det her i området.. er det noe forskjell på de lokkene??(grågås og canadagås?)
  8. hei.. skal kjøpe meg gåselokk, så er det noen som har en lokkefløyte å anbefale??? har sett på en elektronisk fra cass creek, noen som har erfaring om den? tusen takk for alle svar ...
  9. da ble det Docter unipoint 3-12x56 m/lys.. var hos magne landrø og finn et super bra tilbud .. takk for hjelpen alle sammen ..
  10. tusen takk for mange gode svar .. det kommer til og bli all-round jakt, småvilt og storvilt(toppjakt,måneskinn,skummring), og gå alt fra 10m til flere km. har sett på den meopta meostar og den ser veldig fin ut .. hadde en zeiss 2,5-10x50 classic men den strakk ikke helt til på de lange skuddhold.. men det er ingen som har hørt om BAUER kikkert?? eller KARL KAPS??(tysk). takk igjen
  11. hei.. er det noen som har et bra/godt forslag på åssen kikkertsikte jeg burde kjøpe? (har blaser r93.308win). er på utkikk etter optikk med 3-12x56 m/lys. (30mm mellomrør). pris ca 4-8tusen. (kjøper gjerne brukt eller nytt). evt har noen hørt om bauer optikk? (baueroptics.com). takk for svar ..
×
×
  • Create New...